Χριστίνα Μουστάκα: Το πιο σέξι κορίτσι της ΤV επιτέλους μιλάει

Χριστίνα Μουστάκα: Το πιο σέξι κορίτσι της ΤV επιτέλους μιλάει

Το «κορίτσι των “Ράδιο Αρβύλα”». Το «κορίτσι του Χολίδη». Το «σέξι κορίτσι». Η φετινή χρονιά ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για τη Χριστίνα Μουστάκα να αποδείξει ότι είναι μια γυναίκα που μπορεί να σταθεί επάξια, χωρίς να συνοδεύουν το όνομά της κτητικές αντωνυμίες και κλισέ χαρακτηρισμοί. Για εμφανείς τουλάχιστον λόγους, σίγουρα είναι μια γυναίκα που κινεί το ενδιαφέρον

Χριστίνα Μουστάκα: Το πιο σέξι κορίτσι της ΤV επιτέλους μιλάει
«Namaste» Χριστίνα:  «Το καλοκαίρι η Ναταλία Γερμανού μου έστειλε μήνυμα στο Facebook. Ετσι μου έγινε η πρόταση για τη συμμετοχή στην καθημερινή εκπομπή της μεσημεριανής ζώνης που ετοίμαζε. Τι με έκανε να απαντήσω θετικά; Τη συμπαθώ. Και όταν συναντηθήκαμε ένιωσα άνετα μαζί της, οικεία. Προσπαθώ να βρω τον δικό μου χώρο στην εκπομπή. Οπως όλη η ομάδα.

Υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός ανάμεσά μας και είμαι σίγουρη ότι με την πάροδο του χρόνου θα διορθώσουμε τυχόν λάθη μας, θα γίνουμε καλύτεροι. Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι είμαι 100% η Χριστίνα στην εκπομπή. Δεν είμαι 100% ο εαυτός μου γιατί αισθάνομαι κουμπωμένη. Μέρα με τη μέρα όμως πιστεύω και ελπίζω ότι θα καταφέρω να χαλαρώσω. Θέλω να γίνομαι καλύτερη. Αν βλέπω τα βίντεο μετά για να διορθώσω τα λάθη μου; Οχι, δεν το κάνω. Τις περισσότερες φορές αντιλαμβάνομαι ότι κάνω κάτι λανθασμένα την ώρα που συμβαίνει. Αυτό που κάνω είναι να κουβεντιάζω με τους δικούς μου ανθρώπους. Αυτοί με βοηθούν να εξελίσσομαι και να γίνομαι καλύτερη. Θεωρώ ότι όλο αυτό με τους υποτιθέμενους καβγάδες μέσα στις εκπομπές έχει κουράσει πολύ τον κόσμο. Για να είμαι ειλικρινής, προσωπικά με αφήνουν αδιάφορη τα δημοσιεύματα που γράφονται με σκοπό να γεμίσουν τις σελίδες κάποιων περιοδικών ή blogs. Δεν ξέρω αν είμαι εύκολος στόχος ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι κινώ το ενδιαφέρον κάποιων».

Κλείσιμο


Η Χριστίνα των «Αρβύλα»
«Δεν με ενοχλεί καθόλου όταν βλέπω δίπλα στο όνομά μου το συνοδευτικό “το κορίτσι των Αρβύλα”. Δεν με κούρασε. Τουναντίον, ήταν μια δυνατή τηλεοπτική εμπειρία. Από κάθε άποψη. Είμαι πολύ περήφανη που έχω στο βιογραφικό μου αυτή τη συνεργασία. Δεν αντιμετώπισα ποτέ καμία κατάσταση στην εκπομπή με τα αγόρια ως “καφριλίκι”. Είχαμε επικοινωνία. Υπήρχε άνεση και εκείνη η αίσθηση του χιούμορ ώστε λέγαμε οτιδήποτε ελεύθερα. Αυτό που χαρακτήριζε την ομάδα των “Αρβύλα” ήταν ο σεβασμός. Αμέριστος σεβασμός».

Η τηλεοπτική Χριστίνα
«Μπορεί να επαναλαμβάνομαι. Το έχω ξαναπεί. Δεν είχα, ούτε έχω σκοπό να κάνω καριέρα στην τηλεόραση. Ποτέ δεν κυνήγησα την τηλεοπτική καριέρα. Οσες δουλειές έκανα προέκυψαν λόγω συγκυριών. Αν δηλώνω παρουσιάστρια; Είναι τόσο μικρή η εμπειρία μου στον χώρο ώστε δεν μπορώ να δηλώσω κάτι τέτοιο. Εγώ δούλευα πέντε χρόνια ως αισθητικός. Εχω σπουδάσει Αισθητική και Κοσμετολογία. Πρώτη φορά στα τηλεοπτικά πλατό βρέθηκα όταν δούλευα ως μοντέλο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η αλήθεια είναι ότι το έβλεπα ως χόμπι».



H Χριστίνα με μαγιό που φέρει την υπογραφή της

Σέξι κι όποιος αντέξει
«Ναι, πολλοί βλέπουν την εξωτερική μου εμφάνιση και κάνουν συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς. Εγώ όμως δεν θα σταθώ σε ανθρώπους που μένουν στο εξωτερικό περίβλημα. Που κρίνουν κάποιον με μοναδικό κριτήριο την εμφάνισή του. Αλίμονο αν εγκλωβιζόμουν μόνο στο “σέξι” και σε αυτή την εικόνα. Με ενδιαφέρει να εξελίσσομαι σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Είμαι από τους ανθρώπους που ό,τι έχουν καταφέρει το έχουν πετύχει με σκληρή δουλειά. Ο,τι θεωρώ κεκτημένο στη ζωή μου το απόκτησα με πολλή δουλειά. Η τηλεόραση είναι ένας δύσκολος χώρος. Μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι δεν αρκεί μονάχα η εξωτερική εμφάνιση. Απαιτεί συνδυασμό πολλών πραγμάτων. Είναι λάθος να βασίζεται κάποιος μόνο στην εικόνα του. Είτε είναι γυναίκα είτε είναι άντρας. Δεν μετανιώνω για τις σέξι φωτογραφήσεις στα περιοδικά. Βασικά δεν μετανιώνω για τίποτα απ’ όσα έχω κάνει στη ζωή μου. Ολα είναι εμπειρίες και πάντα αποκομίζεις κάτι».

Η Χριστίνα designer
«Για επτά χρόνια ήμουν στο δημιουργικό τμήμα μιας εταιρείας παραγωγής γυναικείων ενδυμάτων. Μου άρεσε πολύ γιατί ήταν μια ευκαιρία να εκτονώνομαι δημιουργικά. Ετσι αποφάσισα να σχεδιάσω μαγιό και ρούχα. Η γυναίκα που φορά τα Ccode by Christina Moustaka είναι μια γυναίκα με θηλυκότητα. Μια γυναίκα που θέλει να τονίζει τη θηλυκότητά της».



Με την τηλεοπτική της παρέα «Namaste» με τη Ναταλία Γερμανού

Η Χριστίνα και ο Χρήστος
Δεν θέλει να δίνει λαβές για σχόλια σχετικά με την προσωπική της ζωή. Δεν πούλησε ποτέ θέμα σε περιοδικά και δεν έγινε εξώφυλλο με δήθεν παπαρατσικό υλικό. Είχε μια σχέση με τον Χρήστο Χολίδη αλλά χώρισαν. Πώς και γιατί δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει. Είναι όμως επίπονο να ξεπερνάς έναν χωρισμό βλέποντάς τον κρεμασμένο στα μανταλάκια; «Θα απαντήσω γενικά. Τις όποιες δύσκολες καταστάσεις πέρασα στη ζωή μου έμαθα να τις αντιμετωπίζω με αισιοδοξία και ψυχραιμία. Κρατάω πάντα τα θετικά και προχωράω μπροστά». Τη φλερτάρουν οι άντρες τώρα που είναι ελεύθερη; «Δεν μπορώ να πω ότι με φλερτάρουν πολύ. Ισως να μη δίνω και εγώ δικαίωμα και χώρο για κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω. Για να με κερδίσει ένας άντρας θα πρέπει να έχει τον συνδυασμό των πραγμάτων που εγώ θεωρώ σημαντικά. Το σύνολο των χαρακτηριστικών στα οποία εγώ δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα. Θα πρέπει να αισθάνομαι ασφαλής δίπλα του, να τον βλέπω και να τον θαυμάζω και να αντιμετωπίζει την καθημερινότητα με σοβαρότητα και σκέψη, αλλά συνάμα με χιούμορ και αισιοδοξία. Σεβασμός, αγάπη και αλληλοεκτίμηση είναι τα βασικά συστατικά μιας συντροφικής σχέσης».

Απολογισμός
Αν έβαζε έναν τίτλο στη χρονιά 2015, ποιος θα ήταν αυτός;. «Το 2015 ήταν για μένα χρονιά πολλών αλλαγών. Ενας τίτλος που θα μπορούσα να βάλω είναι “Δυνατές, όμορφες στιγμές”».

info: «The Morning Show». Η Χριστίνα Μουστάκα μαζί με τον Βασίλη Δρυμούση και τον Στάθη Χριστοφορίδη καθημερινά 07.00-10.00 στον 89.8 Δρόμος FM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης