Ο Ιρλανδός που έγινε εκατομμυριούχος σε 1.000 μέρες

Ο Ιρλανδός που έγινε εκατομμυριούχος σε 1.000 μέρες

Ο Niall Harbison εγκατέλειψε το σχολείο στα 17 του, μαγείρεψε για διασημότητες σε πολυτελή γιοτ και έχτισε μια εταιρεία αξίας εκατομμυρίων

Ο Ιρλανδός που έγινε εκατομμυριούχος σε 1.000 μέρες
Ο Niall Harbison εγκατέλειψε το σχολείο στα 17 του, μαγείρεψε για διασημότητες σε πολυτελή γιοτ και έχτισε μια εταιρεία αξίας εκατομμυρίων.

Ο 34χρονος Ιρλανδός είναι ένας από τους πολλούς εκατομμυριούχους αυτού του κόσμου που δεν τα πήγαινε καθόλου καλά στο σχολείο. Έχοντας μείνει στην ίδια τάξη τρεις φορές, εγκατέλειψε το σχολείο στα 17 του. Αλλά όπως λέει ο ίδιος, ο Mark Zuckerberg, ο Steve Jobs, η Oprah Winfrey και η Lady Gaga είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που πέτυχαν στο χώρο τους, χωρίς να έχουν πάει στο πανεπιστήμιο.

Κλείσιμο
Το σίγουρο είναι πως όταν παρατούσε το σχολείο, ο Harbison δεν σκόπευε να γίνει εκατομμυριούχος επιχειρηματίας. Ο πατέρας του επέμεινε να μάθει μία “τέχνη”, και έτσι έγινε σεφ. 

Παρότι ανέβηκε στην ιεραρχίας της κουζίνας, ένιωθε παγιδευμένος σε αυτή τη δουλειά. “Γρήγορα συνειδητοποίησα πως το να είσαι σεφ είναι μια ιδιαίτερα σκληρή δουλειά. Κάνει πάρα πολλή ζέστη, δεν βλέπεις ποτέ τον έξω κόσμο και υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση”, λέει.

Επομένως, γύρισε την πλάτη στα εστιατόρια με τα αστέρια Michelin και μπήκε στην κουζίνα των γιοτ. Στην καριέρα του, έχει μαγειρέψει για τον Bill Gates, την Paris Hilton, τους U2 και όπως λέει ο ίδιος, “βασικά για όποιον έχει πάει στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών”.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης