Κορίτσια, οι Boys and Noise!

Κορίτσια, οι Boys and Noise!

Νέοι, ωραίοι και ταλαντούχοι. Οι φανατικές θαυμάστριές τους χάνουν τη φωνή τους στα live ουρλιάζοντας τα ονόματά τους. O Αρης, ο Jimmy και ο Βαγγέλης είναι το boy band -με χρυσό δίσκο παρακαλώ- που ανοίγει την Ace of Hearts συναυλιακή περιοδεία του Σάκη

Κορίτσια, οι Boys and Noise!
Ερώτημα πρώτο και αναγνωριστικό: Ποια είναι αυτά τα τρία αγόρια και γιατί κάνουν buzz; Ας περάσουμε στις συστάσεις. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι 17 ετών, Αθηναίος και φέτος θα αποφοιτήσει από το λύκειο. Πριν από έναν χρόνο γνώρισε τα υπόλοιπα μέλη των Boys and Noise σε διαγωνισμό που διοργάνωσε η Amita Motiοn. Επιλέχτηκαν από το συγκρότημα Playmen, τους μετέπειτα παραγωγούς του single τους. Ο Βαγγέλης τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν χάνει μάθημα στο ωδείο. Τραγουδάει, παίζει τύμπανα, κιθάρα, κρουστά, συνθέτει μουσική. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Το όνομα Jimmy Gian μπορεί να σας φαίνεται ξενόφερτο αλλά ανήκει στον Λαοκράτη-Δημήτριο Γιαννούλη.

Ωστόσο δύσκολα φαντάζεσαι κοριτσάκια να κραυγάζουν «Λαοκράτη, Λαοκράτη, Λαοκράτηηηηηηη», οπότε ο 22χρονος έγινε Jimmy. Αθηναίος επίσης, με σπουδές κλασικού πιάνου. «Πέντε ετών ξεκίνησα το πιάνο και φέτος θα δώσω εξετάσεις για πτυχίο. Είμαι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, εκεί έμαθα και σαξόφωνο. Πλέον είμαι φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ», μας λέει. Τέλος, ο 24χρονος Αρης Μακρής περιγράφει τη γνωριμία τους κάπως έτσι: «Οι Boys and Noise επιλέχτηκαν και ένωσαν τις δυνάμεις τους μέσα από τον διαγωνισμό Amita Motion Positive Group ως τα μουσικά ταλέντα των Playmen. Στη συνέχεια υπογράψαμε το πρώτο δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία Panik Records». Ενα teen boy band δεν απευθύνεται μόνο σε κοριτσάκια; «Η μουσική μας απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η αλήθεια είναι ότι τα boy bands έχουν κυρίως μεγαλύτερη απήχηση σε νεανικό κοινό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απευθυνόμαστε αποκλειστικά σε μικρότερες ηλικίες.

Κλείσιμο
Προσπαθούμε μέσω της μουσικής να αγγίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο ώστε να μας γνωρίσει και να αγαπήσει εμάς και τα τραγούδια μας». Δεν είναι όμως δύσκολα τα πράγματα στην ελληνική μουσική βιομηχανία; Υπάρχει χώρος για να αναδειχθεί ένα νέο συγκρότημα; «Η μουσική βιομηχανία στην Ελλάδα δεν έχει συνηθίσει πολύ τα boy bands. Εμείς πιστεύουμε ότι αν ένας καλλιτέχνης δουλέψει πραγματικά και αφοσιωθεί στον σκοπό του, είτε κάνει σόλο καριέρα είτε συμμετέχει σε συγκρότημα, θα βρει τον χώρο του. Ναι, υπάρχει χώρος για νέους καλλιτέχνες, απαιτείται όμως συνέπεια και αδιάκοπη προσπάθεια για να ξεχωρίσεις και να έχεις μια πορεία.

Μέχρι στιγμής είμαστε τυχεροί. Μας βοηθάει η εταιρεία αρκετά», απαντούν. Δεν είναι λίγο περίεργο να ουρλιάζουν οι έφηβες κοπέλες τα ονόματά τους στις συναυλίες; «Είναι υπέροχο. Αισθανόμαστε εκπληκτικά. Μας φαίνεται περίεργο που μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αποκτήσαμε φανατικό κοινό». (Εχουν διαρκώς αυξανόμενο fan base, τα μέλη του οποίου ονομάζονται Νoisers.) Μέσα σε όλα συμμετέχουν και στην περιοδεία του Σάκη Ρουβά. Πώς έγινε αυτή η συνεργασία; «Είναι πραγματικά μαγικό. Μας ενημέρωσαν από την Panik Records ότι θα συμμετέχουμε στην περιοδεία του Σάκη Ρουβά. Εμείς θέλουμε να σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν. Είναι τρομερά τιμητικό να συμμετέχεις στην περιοδεία ενός τόσο μεγάλου σταρ», λένε με ενθουσιασμό.



Οι Boys and Noise συμμετέχουν στην περιοδεία του Σάκη Ρουβά


Πώς ένιωσαν τραγουδώντας για πρώτη φορά μπροστά σε τόσο μεγάλο κοινό; «Ηταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα... Πραγματικά συγκινηθήκαμε». Ποια είναι τα σχέδιά τους για το μέλλον; «Θα κυκλοφορήσουμε ένα καλοκαιρινό κομμάτι, το νέο μας single. Θα κάνουμε πολλές συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα με το Ace of Hearts Tour. Μέχρι το τέλος της χρονιάς ελπίζουμε να βγάλουμε τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο. Θέλουμε να εξελισσόμαστε μέσα από τις συναυλίες». Τα τρία παιδιά μπορούν να σου μιλούν με ενθουσιασμό για τις μουσικές επιρροές τους, από τον will.i.am, τον Usher, τους One Direction, τον Justin Bieber, τον Justin Timberlake μέχρι τους Daft Punk, τον Steve Balsamo και τον Jeff Scott Soto. Με ενθουσιασμό ανταποκρίνονται και οι Noisers, μια και στο YouTube το κομμάτι «Κάνε κάτι» έχει φτάσει τα 569.002 views... 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης