Έξτρα παροχές: Προσοχή γιατί φουσκώνουν τα ασφάλιστρα

Έξτρα παροχές: Προσοχή γιατί φουσκώνουν τα ασφάλιστρα

Πριν «φορτώσετε» το συμβόλαιό σας με έξτρα παροχές οι οποίες είναι σίγουρα χρήσιμες, πρέπει να υπολογίσετε τα ασφάλιστρα ώστε να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού

190307161908_asfalisi_eurolife
Συμφωνήσατε να υπογράψετε συμβόλαιο υγείας που να καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας με ασφάλιστρο 1100 ευρώ ετησίως. Ο ασφαλιστής σας προτείνει μια έξτρα παροχή, το επίδομα σοβαρής ασθένειας το οποίο θα σας δώσει ένα σημαντικό ποσό, περίπου 20.000 ευρώ για να αντεπεξέλθετε στα έκτακτα έξοδα και στις ανάγκες της καθημερινότητας σε περίπτωση που αρρωστήσετε σοβαρά. Το επίδομα τιμολογείται ανάλογα με την εταιρία και την ηλικία του ασφαλισμένου. Στην δική σας ηλικία π.χ. των 50 ετών , το επίδομα ανεβάζει το ετήσιο ασφάλιστρο στα 1300 ευρώ.

Χρειάζεται λοιπόν σκέψη πριν «φορτώσετε» το συμβόλαιό σας με έξτρα παροχές οι οποίες είναι σίγουρα χρήσιμες αλλά σας βγάζουν εκτός προυπολογισμού. Aπό την άλλη πλευρά ακόμα και αν το επασφάλιστρο για την έξτρα παροχή είναι μικρό, πρέπει να σκεφτείτε αν πραγματικά χρειάζεστε το έξτρα πρόγραμμα γιατί πολλές φορές πληρώνουμε για υπηρεσίες που δεν τις έχουμε ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης