Τα έξι μεγαλύτερα οφέλη του Pilates Reformer

Τα έξι μεγαλύτερα οφέλη του Pilates Reformer

Τι αποκομίζετε κάνοντας ασκήσεις στο Reformer, ένα μηχάνημα που χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση της τεχνικής του Pilates σε μια ιδιαίτερη και έντονη προπόνηση

perdiki
*Γράφει η personal trainer Σοφία Περδίκη

Το Reformer είναι ένα μηχάνημα που χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση της τεχνικής του Pilates σε μια ιδιαίτερη και έντονη προπόνηση. Τα ελατήρια, τα σχοινιά και το σωματικό βάρος χρησιμοποιούνται ως αντίσταση κατά την εκτέλεση των κινήσεων που στοχεύουν συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες. Οι προπονήσεις αποτελούνται από ελεγχόμενες και με ροή κινήσεις που ενεργοποιούν τους μυς σας μέσα από μια πλήρη σειρά ασκήσεων.

Οφέλη από τη χρήση του Pilates Reformer

1. Αυξημένη μυϊκή αντοχή

Οι μύες ασκούν δύναμη για να ανταποκριθούν στην αντίσταση των ελατηρίων, έτσι με το reformer θα έχετε αυξημένη μυϊκή αντοχή, οι μύες σας θα είναι σε θέση να ασκούν δύναμη για παρατεταμένες περιόδους. Η αυξημένη αντοχή σάς επιτρέπει να εκτελείτε καθημερινές δραστηριότητες χωρίς ιδιαίτερη κόπωση. Επιπλέον πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τη βελτίωση του μυϊκού τόνου καθώς οι μύες επιμηκύνονται και ενισχύονται χωρίς να παίρνουν όγκο.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης