Αντιγήρανση: Έτσι θα δείξετε επτά χρόνια νεότεροι

Αντιγήρανση: Έτσι θα δείξετε επτά χρόνια νεότεροι

Μια επέμβαση στη μύτη δεν είναι η πρώτη επιλογή για μια πιο νεανική όψη. Και όμως η ρινοπλαστική, μπορεί να «αφαιρέσει» έως και επτά χρόνια από το πρόσωπό μας σύμφωνα με νέα έρευνα που προσθέτει αυτή την επέμβαση στη φαρέτρα των όπλων κατά της γήρανσης

200128154641_nose
Η μάχη με το γήρας είναι σκληρή και στο οπλοστάσιο των μπότοξ και των λίφτινγκ προσώπου, έρχεται τώρα να προστεθεί, παραδόξως, μια πλαστική χειρουργική επέμβαση που έχει συνδεθεί με την ομορφιά παρά με τη νεότητα. Η ρινοπλαστική, η χειρουργική επέμβαση στη μύτη, μπορεί να «αφαιρέσει» τρία έως και επτά χρόνια από την όψη, σύμφωνα με έρευνα του UCLA που δημοσιεύτηκε στο Aesthetic Surgery Journal.

Κάνοντας χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, οι ερευνητές μελέτησαν φωτογραφίες «πριν και μετά» 100 γυναικών, ηλικίας 16 έως 72 ετών, οι οποίες προχώρησαν σε ρινοπλαστική από τον Δρ. Robert Dorfman, χειρουργό στο τμήμα της Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή David Geffen του UCLA και επικεφαλής της έρευνας. Σε 12 ή περισσότερες εβδομάδες, οι φωτογραφίες των γυναικών αναλύθηκαν από ένα πρόγραμμα που υπολογίζει την ηλικία με έναν αλγόριθμο, αφού πρώτα απομονώσει το κεφάλι από το σύνολο της φωτογραφίας.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης