Καρκίνος Πνεύμονα: Οι τροφές που μειώνουν κατά 33% τον κίνδυνο νόσου

Καρκίνος Πνεύμονα: Οι τροφές που μειώνουν κατά 33% τον κίνδυνο νόσου

Σημαντική προστασία έναντι του καρκίνου των πνευμόνων ακόμη και σε καπνιστές φαίνεται να παρέχουν δυο πολύτιμα τρόφιμα σύμφωνα με νέα ερευνητικά στοιχεία

LungCaFood
Η διατροφή με υψηλή κατανάλωση γιαουρτιού και πολλές φυτικές ίνες μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου των πνευμόνων, ακόμη και μεταξύ των καπνιστών υποστηρίζει νέα επιστημονική ανασκόπηση που δημοσιεύθηκε στο JAMA Oncology.

Διαβαστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης