Έξι παροχές που δεν πρέπει να λείπουν από το ασφαλιστικό σας συμβόλαιο

Έξι παροχές που δεν πρέπει να λείπουν από το ασφαλιστικό σας συμβόλαιο

Ένα εξατομικευμένο ασφαλιστικό συμβόλαιο υγείας πρέπει να περιλαμβάνει απαραίτητα κάποιες καλύψεις οι οποίες θα μπορούν να συνδυάζονται ανάλογα με τις προτεραιότητες του ασφαλισμένου - Ποιες είναι αυτές

asfalisi
Η ασφαλιστική αγορά τα παλαιότερα χρόνια πρότεινε «πακέτα» στην ασφάλιση υγείας. Η αγορά ενός πακέτου ήταν πιο εύκολη, γιατί οι επιλογές ήταν πάνω- κάτω προκαθορισμένες. Ωστόσο, πολλοί ασφαλισμένοι δεν έπαιρναν τελικά αυτό ακριβώς που χρειάζονταν, καθώς ορισμένοι συνδυασμοί ήταν αδύνατοι. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να ήθελε να συνδυάσει τη lux θέση νοσηλείας, με την κάλυψη για νοσηλείες έως 20.000 ευρώ το χρόνο. Κάποιος άλλος, όμως, μπορεί να επιθυμούσε την τρίτη θέση νοσηλείας, σε συνδυασμό με την κάλυψη ως και πολύ υψηλών εξόδων για νοσηλείες, συγκεκριμένα ως 1.000.000 ευρώ το χρόνο.

Σήμερα η ασφάλιση είναι περισσότερο προσωποποιημένη, κομμένη και ραμμένη «α λα καρτ» στις ανάγκες κάθε ασφαλισμένου ώστε να επιλέγει τις καλύψεις που έχει ανάγκη, πληρώνοντας ασφάλιστρο σε ύψος που μπορεί να ανταποκριθεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης