Ο ψυχολόγος απαντά: Παθαίνω κρίσεις πανικού και φοβάμαι ότι θα πεθάνω

kriseis_panikou

Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορούν να προκαλέσουν κρίσεις πανικού

Φταίει η κληρονομικότητα ή τα τραυματικά γεγονότα της ζωής; Ένα διαζύγιο, οι στρεσογόνες ίσως καταστάσεις; Φταίει η ιδιοσυγκρασία μας ή η νόσος της κατάθλιψης;

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, πολλοί είναι οι λόγοι που μπορούν να προκαλέσουν κρίσεις πανικού και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο. Το σίγουρο όμως είναι βάσει ερευνών ότι 1 στα 10 άτομα θα βιώσει κάποια στιγμή στη ζωή του, μία κρίση πανικού.

Τα συχνότερα συμπτώματα των κρίσεων πανικού σύμφωνα πάντα με τους επιστήμονες είναι

Ναυτία

Αίσθημα λιποθυμίας

Πόνος στο στήθος και δυσφορία

Εξάψεις ή ρίγη

Αίσθημα τρόμου

Φόβος θανάτου

Φόβος εγκεφαλικού ή καρδιακού

Τρέμουλο στα άκρα

Μούδιασμα στο κεφάλι

Διαβάστε περισσότερα στο www.kontasou.com 

ΣΧΟΛΙΑ (3)

naso

Οι 2 στους 3 θα έχουν τουλάχιστον 3 κρίσεις πανικού στην ζωή τους. Οι κρίσεις αυτές δεν είναι αναγνωρίσιμες από τους περισσότερους και λανθασμένα εξηγούνται από τους αδαείς ως αδιαθεσία αν είναι ελαφριάς μορφής ή ως ελαφρή καρδιακό επεισόδιο ή μικρό εγκεφαλικό όταν η κρίση είναι πιο ισχυρή.

τασος

συμφωνω με οτι λες ολες οι ελπιδες μας ειναι στον θεο

Ch

Το θέμα του φόβου του θανάτου,δεν πρέπει να το περνάμε αψηφηστα.Οσες αντιδράσεις αρνητικές και να υπάρχουν, περί της Υπάρξεως του Θεού η όχι, ευτυχώς για άλλους, δυστυχώς για άλλους, Αυτή είναι η Μεγάλη Αλήθεια.Η αμαρτία στον άνθρωπο, φέρνει τον φόβο του θανάτου.Οταν ο άνθρωπος γνωρίσει την Αλήθεια της Αιώνιας Ζωής,Όταν γνωρίσει τον Ιησού Χριστό, όχι τον Ιησού όπως τον παρουσιάζουν οι Θρησκείες,αλλά τον Ιησού της Καινής Διαθήκης, αυτόματα φεύγει ο φόβος του θανάτου,και έρχεται η Ειρήνη του Ιησού Χριστού,στην καρδιά του ανθρώπου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

askisi2a

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι εύκολο και απλό με σκοπό να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σας ώστε να καίτε περισσότερες θερμίδες ακόμη και τις ημέρες που δεν κάνετε προπόνηση