Ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνω σε κάθε ηλικία;

giatroi

Η πρόληψη είναι πολύ σημαντική και υπάρχουν κάποια ραντεβού στο γιατρό που δεν πρέπει να αμελείς αν σε αγαπάς και σέβεσαι τον εαυτό σου

Η καλή υγεία είναι αλληλένδετη με την πρόληψη. Οι ρόλοι μιας γυναίκας είναι πολλοί και απαιτητικοί. Γι΄ αυτό κάθε γυναίκα πρέπει πρώτα η ίδια να σέβεται, να φροντίζει και να προσέχει τον εαυτό της και, όσον αφορά στην υγεία της, να λειτουργεί προληπτικά και να διεξάγει μια σειρά εξετάσεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα…

Η πρόληψη είναι πολύ σημαντική και υπάρχουν κάποια ραντεβού στο γιατρό που δεν πρέπει να αμελείς αν σε αγαπάς και σέβεσαι τον εαυτό σου!

Άλλωστε ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι γυναίκες ζουν περίπου 6 χρόνια περισσότερο από τους άνδρες είναι ότι δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην πρόληψη.

Διαβάστε περισσότερα στο www.kontasou.com 

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Δρ Μαρία

"Ηalf of screen detected breast cancers would represent overdiagnosis!" 50% των καρκίνων μαστού που ανιχνεύονται στις "προληπτικές" ψηφιακές μαστογραφίες δεν υπάρχουν! Όλες αυτές οι γυναίκες χειρουργούνται με μαστεκτομές, ακτινοβολούνται με ισχυρές δόσεις ιονίζουσας ακτινοβολίας, λαμβάνουν κοκτέιλ τοξικότατων ενδοφλέβιων χημειοθεραπευτικών φαρμάκων, χωρίς λόγο! Ο Ιατρικός Σύλλογος Ελβετίας προτείνει την κατάργηση των αναξιόπιστων προληπτικών μαστογραφιών στις γυναίκες. Σύμφωνα με αρκετές Cochrane reviews and guidelines, αναλύσεις/ερευνητικές εργασίες/πειραματικές μελέτες από δεκάδες Πανεπιστημιακούς Καθηγητές και Κλινικούς Ιατρούς, σε εκατομμύρια ασθενείς, που δημοσιεύτηκαν στο thebmj, και συγκεκριμένα των: Klim McPherson στις 24/6/2010, ανάλυση της 14/12/2006, Professor Peter C. Gotzsche, στις 13/9/2011, Alexandra Barratt, στις 4/3/2015, Madeleine M A Tilanus-Linthorst, στις 6/10/2015, Karsten Juhl Jorgensen του Nordic Cochrane Centre, στις 24/3/2010, Maria Chorozoglou, στις 8/12/2011, Vinay Prasad, στις 6/1/2016, Jacqui Wise στις 25/3/2014, και που όλες καταλήγουν οτι η περιοδική μαστογραφία ΔΕ μειώνει τη θνησιμότητα των γυναικών από καρκίνους μαστού, πρέπει να αναθεωρηθούν οι υπάρχουσες προληπτικές πρακτικές. Μονάχα σκληροί συμπαγείς καρκίνοι άνω των 2cm αυξάνουν αισθητά τη θνησιμότητα, σύμφωνα με τη μελέτη 174.000 γυναικών στην Ολλανδία της Linthorst, αλλά αυτοί αυτοψηλαφώνται άνετα κι από τις ίδιες τις γυναίκες, δεν υπάρχει λόγος για υπερβάλλοντα ζήλο να βρούμε μικρά ογκίδια 3mm.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

190320172708_eating

Ο κοινωνικός κύκλος ίσως να είναι ο λόγος που κάποιοι άνθρωποι γίνονται υπέρβαροι, σύμφωνα με νέα μελέτη