Θεραπεία αντιγήρανσης με βλαστοκύτταρα

woman_beauty

Οι ενέσεις με βλαστοκύτταρα είναι η πιο σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής

Οι ενέσεις με βλαστοκύτταρα είναι η πιο σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής. Η λήψη των βλαστοκυττάρων γίνεται στο ιατρείο με μια απλή αιμοληψία, όπου φυγοκεντρούμε το αίμα και λαμβάνουμε το πλάσμα.

Στο πλάσμα κάνουμε προσθήκη αμινοξέων, νουκλεοτιδίων και αυξητικών παραγόντων.

Έπειτα, εφόσον κάνουμε την κατάλληλη επεξεργασία, κάνουμε την έγχυση του μίγματος στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ σε ενέσιμη μορφή.

Τι περιμένουμε από αυτήν την θεραπεία;

Περιμένουμε σύσφιξη, λάμψη στην επιδερμίδα και αντιγήρανση με βασικό πλεονέκτημα την φυσικότητα του αποτελέσματος Υπάρχει συγκεκριμένη κρέμα από βλαστοκύτταρα όπου τοποθετείται άμεσα στο πρόσωπο μετά την ενέσιμη θεραπεία.

Η συγκεκριμένη κρέμα έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες και βοηθάει στο πολύ καλό αποτέλεσμα στο πρόσωπο και στη περιοχή του λαιμού.

Η δράση των βλαστοκυττάρων έγκειται στον εμπλουτισμό των γύρω ιστών με κυτταρικούς πληθυσμούς βιοχημικά ενεργούς που αναπληρώνουν και ενισχύουν τις δυνατότητες ανανέωσης και τροφικής ανάπλασης τους.

Διαβάστε περισσότερα στο www.kontasou.com 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

diskokili

Η αρχική αιτία της δισκοκήλης είναι η εκφύλιση του δίσκου, που σχεδόν πάντα προηγείται- Με την πάροδο της ηλικίας, ο πηκτοειδής πυρήνας χάνει την περιεκτικότητα του σε νερό και παύει να λειτουργεί ως ασυμπίεστο κολλοειδές

depressed

Σύμφωνα με έρευνα του Βασιλικού Οργανισμού Γενικών Γιατρών, οι μισοί ασθενείς υποστηρίζουν ότι η ψυχική υγεία του ανησυχεί περισσότερο – Έπονται οι ασθένειες του αναπνευστικού, τα μυοσκελετικά και τα προβλήματα στον μεταβολισμό