Σχολείο στην Κίνα παραδίδει μαθήματα... φλέρτ!

dating_chin_098

Οι άνδρες μαθαίνουν τα μυστικά ενός επιτυχημένου ραντεβού έναντι αδράς αμοιβής

Η τέχνη του φλερτ διδάσκεται στην Κίνα έναντι αδράς αμοιβής.

Στην πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη, οι άνδρες ξεπερνούν αριθμητικά τις γυναίκες. Για παράδειγμα,τo 2016, υπήρχαν 33,6 εκατομμύρια περισσότεροι άνδρες απ΄ότι οι γυναίκες γεγονός που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός στο φλερτ είναι πιο σκληρός.

Οι «προπονητές του έρωτα», όπως αποκαλούνται οι δάσκαλοι του φλερτ, ισχυρίζονται ότι μπορούν να βοηθήσουν τους άνδρες να κατανοήσουν τη γυναικεία φύση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το βρετανικό δίκτυο BBC.

Στο σχολείο αυτό, οι άνδρες μαθαίνουν πώς να προσεγγίζουν μία γυναίκα, να την περιποιούνται, τι πρέπει να κάνουν και τι όχι όταν βγαίνουν ραντεβού: από τον τρόπο που της μιλούν μέχρι να χορεύουν σωστά, αν αυτή θέλει να πάνε για χορό.

Η «προπόνηση» για ένα πετυχημένο φλερτ κι ένα αποτελεσματικό ραντεβού κοστίζει κάτι παραπάνω...

Τα σεμινάρια του σωστού φλερτ κοστίζουν 4.500 δολάρια.

Στην Κίνα η αριθμητική ανισορροπία μεταξύ των δύο φύλων οφείλεται, εν μέρει, στην αμφισβητούμενη «πολιτική του ενός παιδιού».

A dating school for China’s many men

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Να τους πουν και για το me too.

Μην πάνε οι καημένοι σαν το σκυλί στ'αμπέλι.Οι φεμινίστριες δεν αστειεύονται.Μου θέλουν και φλερτ με γυναίκες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

flu_arthro

Με τους εκατοντάδες ιούς του κρυολογήματος να έχουν την τιμητική τους αυτό το διάστημα - όπως θα έχουν και τους επόμενους μήνες- και να μας περιτριγυρίζουν σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, ο τρόπος για να θωρακιστεί κάποιος και να προστατευτεί από την επέλαση των χειμερινών ιών μπορεί να είναι απόλυτα... φυσικός, δηλαδή να προέρχεται από το πλούσιο "οπλοστάσιο" της φύσης, και συγκεκριμένα από τις κυψέλες και τους πληθυσμούς των μελισσών.

student_wake_up

μαθητές ωφελούνται πολλαπλώς, αν το σχολείο ξεκινά πιο αργά, αποκαλύπτει η μελέτη  - Πιο προσεκτικοί στα μαθήματα το επόμενο πρωί οι «υπναράδες» - Έκαναν κατά μέσο όρο δύο λιγότερες απουσίες μέσα στο σχολικό έτος

christmas-present

Το παραδοσιακό παιχνίδι, όπως ένα επιτραπέζιο, υπερτερεί έναντι του ψηφιακού, όσον αφορά τη σωστή ανάπτυξη των μικρών παιδιών, τονίζει η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής