Σχολείο στην Κίνα παραδίδει μαθήματα... φλέρτ!

dating_chin_098

Οι άνδρες μαθαίνουν τα μυστικά ενός επιτυχημένου ραντεβού έναντι αδράς αμοιβής

Η τέχνη του φλερτ διδάσκεται στην Κίνα έναντι αδράς αμοιβής.

Στην πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη, οι άνδρες ξεπερνούν αριθμητικά τις γυναίκες. Για παράδειγμα,τo 2016, υπήρχαν 33,6 εκατομμύρια περισσότεροι άνδρες απ΄ότι οι γυναίκες γεγονός που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός στο φλερτ είναι πιο σκληρός.

Οι «προπονητές του έρωτα», όπως αποκαλούνται οι δάσκαλοι του φλερτ, ισχυρίζονται ότι μπορούν να βοηθήσουν τους άνδρες να κατανοήσουν τη γυναικεία φύση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το βρετανικό δίκτυο BBC.

Στο σχολείο αυτό, οι άνδρες μαθαίνουν πώς να προσεγγίζουν μία γυναίκα, να την περιποιούνται, τι πρέπει να κάνουν και τι όχι όταν βγαίνουν ραντεβού: από τον τρόπο που της μιλούν μέχρι να χορεύουν σωστά, αν αυτή θέλει να πάνε για χορό.

Η «προπόνηση» για ένα πετυχημένο φλερτ κι ένα αποτελεσματικό ραντεβού κοστίζει κάτι παραπάνω...

Τα σεμινάρια του σωστού φλερτ κοστίζουν 4.500 δολάρια.

Στην Κίνα η αριθμητική ανισορροπία μεταξύ των δύο φύλων οφείλεται, εν μέρει, στην αμφισβητούμενη «πολιτική του ενός παιδιού».

A dating school for China’s many men

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Να τους πουν και για το me too.

Μην πάνε οι καημένοι σαν το σκυλί στ'αμπέλι.Οι φεμινίστριες δεν αστειεύονται.Μου θέλουν και φλερτ με γυναίκες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

EXCAV

«Τα δείγματα των ιζημάτων έδειξαν ότι το περιβάλλον γύρω τους άλλαζε, αλλά έκαναν τα ίδια ακριβώς πράγματα με τα εργαλεία τους. Δεν υπήρξε καμιά πρόοδος και τα εργαλεία τους. Νομίζω ότι στο τέλος το περιβάλλον έγινε πολύ στεγνό για αυτούς», λέει ο  δρ. Ceri Shipton

sex_09

«Υπάρχουν πολλές παρερμηνείες, διότι σε αντίθεση με πολλές άλλες βασικές ανθρώπινες συμπεριφορές, όπου μπορούμε να έχουμε καλύτερη αντίληψη των κοινωνικών κανόνων από την παρατήρηση, το σεξ συμβαίνει κυρίως πίσω από τις κλειστές πόρτες», επισημαίνει ο ερευνητής Bobby Duffy

12