Βίντεο: Έκαναν «μαξιλάρι» από φορτηγά προκειμένου να εμποδίσουν αυτοκτονία στο Ντιτρόιτ

foto-fortiga-new

Συνολικά επιστρατεύτηκαν 13 φορτηγά

Έναν μοναδικό τρόπο για να εμποδίσουν έναν άνδρα από το να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας από γέφυρα του Ντιτρόιτ βρήκε η αστυνομία του Μίσιγκαν.

Οι αστυνομικοί επιστράτευσαν συνολικά 13 φορτηγά τα οποία τοποθέτησαν κάτω ακριβώς από τη γέφυρα προκειμένου να λειτουργήσουν ως «μαξιλάρι» σε περίπτωση που ο άνδρας έκανε το απονενοημένο διάβημα.

Όπως εξήγησε ένας από τους οδηγούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση αυτή, οι άνδρες της αστυνομίας του Μίσιγκαν έκλεισαν το δρόμο και τοποθέτησαν τα 13 φορτηγά το ένα δίπλα στο άλλο.

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να δοκιμαστεί στην πράξη η ιδέα των αστυνομικών καθώς λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας πείστηκε να κατέβει από τη γέφυρα.

Στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να τον εξετάσουν ψυχολόγοι καθώς δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στη γέφυρα για το άλμα στο κενό.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kakosmia

Η δυσάρεστη αναπνοή είναι πρόβλημα, αισθητικό, κοινωνικό, στοματικό αλλά ορισμένες φορές υποκρύπτει και υπολογίσιμα προβλήματα υγείας. Ας δούμε τα βασικά που πρέπει να γνωρίζουμε

partyyy

Τι λέμε και τι δεν πρέπει να πούμε στο παιδί μας όταν έρχεται στεναχωρημένο στο σπίτι επειδή δεν το κάλεσαν στο πάρτι