Βίντεο: Έκαναν «μαξιλάρι» από φορτηγά προκειμένου να εμποδίσουν αυτοκτονία στο Ντιτρόιτ

foto-fortiga-new

Συνολικά επιστρατεύτηκαν 13 φορτηγά

Έναν μοναδικό τρόπο για να εμποδίσουν έναν άνδρα από το να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας από γέφυρα του Ντιτρόιτ βρήκε η αστυνομία του Μίσιγκαν.

Οι αστυνομικοί επιστράτευσαν συνολικά 13 φορτηγά τα οποία τοποθέτησαν κάτω ακριβώς από τη γέφυρα προκειμένου να λειτουργήσουν ως «μαξιλάρι» σε περίπτωση που ο άνδρας έκανε το απονενοημένο διάβημα.

Όπως εξήγησε ένας από τους οδηγούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση αυτή, οι άνδρες της αστυνομίας του Μίσιγκαν έκλεισαν το δρόμο και τοποθέτησαν τα 13 φορτηγά το ένα δίπλα στο άλλο.

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να δοκιμαστεί στην πράξη η ιδέα των αστυνομικών καθώς λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας πείστηκε να κατέβει από τη γέφυρα.

Στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να τον εξετάσουν ψυχολόγοι καθώς δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στη γέφυρα για το άλμα στο κενό.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

krosyam

Η αμερικανική εταιρεία που το κατασκεύασε,  καθησυχάζει ότι το τεστ της θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να απορρίπτονται έμβρυα που θεωρείται πιθανό να έχουν νοητική υστέρηση

Zevgari

Οι συγκρούσεις μέσα στην σχέση έρχονται όταν οι σύζυγοι χρειάζεται να θυσιαστούν για χάρη του γάμου τους ή όταν πρέπει να θυσιάσουν τον γάμο τους για χάρη του εαυτού τους