Άσκηση: Το νέο trend που κάνει τη γιόγκα πιο διασκεδαστική

Άσκηση: Το νέο trend που κάνει τη γιόγκα πιο διασκεδαστική

Πώς μπορούν οι δυναμικές αερόβιες ασκήσεις να συνδυαστούν με την ηρεμία της γιόγκα; Κι όμως μια νέα μορφή εκγύμνασης, εμπνευσμένη από τις πρακτικές της γιόγκα και τον χορό, υπόσχεται ζωτικότητα και διασκέδαση

yoga_1159200730
Η ήρεμη φύση και οι -συνήθως- ήπιοι τόνοι μιας πρακτικής γιόγκα είναι και ο σκοπός που επιλέγεται πλέον από όλα και περισσότερα άτομα. Για τους ίδιους ακριβώς, όμως, λόγους θεωρείται αποθαρρυντική για όσους προτιμούν την ένταση και τις δυναμικές ασκήσεις. Αν και κατά μια έννοια υπάρχει ροή, ενεργητικότητα και στο στοιχείο της χορογραφίας στη Vinyasa Flow Yoga, ένα νέο trend ενισχύει περαιτέρω την πρόκληση στο σώμα.

Τι είναι η Buti Yoga;

Η καρδιοαναπνευστική προπόνηση με την ονομασία Buti yoga συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της γιόγκα, του χορού, της ενδυνάμωσης και του αερόβιου. Θεωρείται μια μορφή κίνησης με γνώμονα τη μουσική που συνδυάζει τη ροή της vinyasa yoga και την εκγύμναση του πυρήνα. Δημιουργήθηκε από τη διάσημη εκπαιδεύτρια Bizzie Gold το 2010 και η δημοτικότητά της έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, χάρη στο ευρύ φάσμα των πλεονεκτημάτων της για την υγεία του σώματος και του νου.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης