Ομαδικά συμβόλαια υγείας: Γιατί βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων μας

Ομαδικά συμβόλαια υγείας: Γιατί βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων μας

Ένα ομαδικό συμβόλαιο υγείας θεωρείται απόδειξη πως μια επιχείρηση προστατεύει και στηρίζει στους εργαζομένούς της. Τα ομαδικά συμβόλαια αποτελούν ένα τρόπο επιβράβευσης για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα, αλλά και τα μειονεκτήματα αυτού του τύπου κάλυψης

teamcontract
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προχωρούν σε σύναψη ομαδικών ασφαλιστηρίων υγείας για τους εργαζομένους τους. Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για την αύξησή τους τόσο σε αριθμό συμβολαίων όσο και αποζημιώσεων.

Η έρευνα στατιστικών στοιχείων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) για τον κλάδο Ασφαλίσεων υγείας αναφέρει πως τα ομαδικά ασφαλιστικά συμβόλαια υγείας για το 2022 σημείωσαν σημαντική αύξηση της τάξεως του 6% σε σχέση με το 2021. Οι ενεργοί ασφαλισμένοι των ομαδικών ασφαλίσεων άγγιξαν το 1,5 εκατομμύριο, νούμερο το οποίο ισούται με μια αύξηση 13% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά. Παράλληλα οι αποζημιώσεις για τα ομαδικά ασφαλιστήρια έφθασαν τα 194 εκατ. ευρώ και το 79% αφορούσε αποζημιώσεις από νοσοκομειακές καλύψεις.

Έχουμε πολλές φορές αναφέρει μέσα από το ygeiamou πως μια ομαδική ασφάλιση δεν απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις. Όλο και πιο συχνά σύλλογοι, ομάδες, σχολεία και ακαδημίες αθλητικών δραστηριοτήτων επιλέγουν διαμορφωμένα σχετικά προγράμματα.



Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης