Κάλεσμα εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών από το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Κάλεσμα εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών από το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στις 5 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος «ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προσφοράς, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή των πολιτών στο έργο του και τιμώντας παράλληλα τη μνήμη της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη

woman_blood_donor
Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του Συλλόγου που ίδρυσε η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, που έχει αφήσει ουσιαστικό και βαθύ αποτύπωμα στη ζωή πολλών ανθρώπων τα τελευταία χρόνια, υποστηρίζοντας όσους, ενήλικες και παιδιά, χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών και αναζητούν το κατάλληλο μόσχευμα για να ξανακερδίσουν τη ζωή τους. Παράλληλα, υλοποιεί συνεχώς δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σημασία της προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων και συγκεντρώνει εθελοντές δότες μυελού των οστών, δημιουργώντας έτσι μια αστείρευτη δεξαμενή προσφορά, ζωής και ελπίδας. Ήδη οι εθελοντές δότες έχουν υπερβεί τους 160.000 ενώ 329 άνθρωποι μπόρεσαν να προσφέρουν αιμοποιητικά κύτταρα σε ισάριθμους ασθενείς που τα χρειάζονταν.

Συνοδοιπόρος του «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου θα είναι ο Όμιλος Motor Oil. Ο Όμιλος, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στις 5 Δεκεμβρίου, τιμώντας την μνήμη της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και την ενθάρρυνση της συμμετοχής του κοινού στο έργο του Συλλόγου. Η ενέργεια αυτή, εντάσσεται στην ομπρέλα του «ΦΡΟΝΤΙΖΩ», ενός προγράμματος συνεισφοράς, μέσω του οποίου σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα με άμεσα και πρακτικά οφέλη στις ζωές των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης