Καμπουριάζετε; Διορθώστε την κακή στάση σώματος σε 10΄ – Δείτε video

Καμπουριάζετε; Διορθώστε την κακή στάση σώματος σε 10΄ – Δείτε video

Καμπουριάζετε; Θα χρειαστείτε μόλις 10 λεπτά για να κάνετε αυτή την εύκολη κίνηση, που υπόσχεται άμεσα και ευεργετικά αποτελέσματα - Δείτε την άσκηση στο TikTok

1922683022_hunchback_kaboura_plati_back
Κάντε ένα πείραμα: Δοκιμάστε να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη την ώρα που κοιτάτε το κινητό σας. Ή την ώρα που κάθεστε μπροστά από τον υπολογιστή. Τι βλέπετε; Πιθανότατα μια φιγούρα καμπουριασμένη, που σκύβει πάνω από μία οθόνη. Σκεφτείτε τώρα πόσες φορές κάνετε αυτές τις δραστηριότητες καθημερινά. Το πιθανότερο είναι ότι θα συνειδητοποιήσετε πως έχει υιοθετήσει μια σχεδόν σταθερά κακή στάση σώματος.

Εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο υποφέρουν από κακή στάση σώματος, ένα φαινόμενο που οφείλεται κυρίως σε παράγοντες του τρόπου ζωής, όπως η δουλειά γραφείου, αλλά και συνήθειες όπως η ενασχόληση με το κινητό ή τον υπολογιστή, που κάνουν τους ανθρώπους να κάθονται πολλή ώρα καθιστοί και ακίνητοι. Η υιοθέτηση μιας κακής στάσης σώματος δεν είναι, όμως, μια «αθώα» συνήθεια, αλλά μια πρακτική που μπορεί να οδηγήσει σε χειρότερα προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης