MyEthniki: Η πύλη για την ασφάλιση της νέας εποχής

MyEthniki: Η πύλη για την ασφάλιση της νέας εποχής

Το portal MyEthniki της Εθνικής Ασφαλιστικής έρχεται ανανεωμένο για να καλυψει κάθε σύγχρονη ανάγκη και επιθυμία του ασφαλισμένου

221108190007_couple_laptop
Σε μια εποχή που οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν, χρειάζονται τα μέσα για να μπορείς να ακολουθήσεις. Έτσι και η Εθνική Ασφαλιστική, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες των ασφαλισμένων για digital εργαλεία και υπηρεσίες, δημιούργησε το portal MyEthniki. Το νεότερο μέλος της ψηφιακής της οικογένειας της κορυφαίας ασφαλιστικής εταιρίας, αποτελεί ένα νέο σύγχρονο εργαλείο ηλεκτρονικής ενημέρωσης των ασφαλισμένων της σε πραγματικό χρόνο.

Το portal MyEthniki που βρίσκεται ήδη online και στη διάθεση των ασφαλισμένων της Εταιρίας, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τις θετικότερες εντυπώσεις απ’ όσους το έχουν χρησιμοποιήσει. Στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, το portal MyEthniki δεν είναι απλώς ένα διαθέσιμο μέσο επικοινωνίας μεταξύ της Εταιρίας και των ασφαλισμένων. Είναι ένα εργαλείο που αναβαθμίζει την εξυπηρέτηση του πελάτη. Μέσα από το MyEthniki, οι ασφαλισμένοι μπορούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας:

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης