Κορωνοϊός: Η παράξενη ανοσία που «προστατεύει» κάποιους τυχερούς – Τι έδειξε η έρευνα
Μπορούμε να αποκτήσουμε ανοσία στον κορωνοϊό, εάν τρώμε μπρόκολο, ψημένα αμύγδαλα ή χοιρινό κρέας; Διαβάστε τι συμπέρανε νεότερη μελέτη που μελέτησε τη συσχέτιση μεταξύ διαφορετικών πρωτεΐνών και του κορωνοϊού
ygeiamou.gr team
Για ποιο λόγο ορισμένοι άνθρωποι νοσούν σοβαρά με κορωνοϊό, ενώ άλλοι δεν εμφανίζουν κανένα σύμπτωμα; Πρόσφατη μελέτη αποκαλύπτει ότι η απάντηση ενδεχομένως να κρύβεται στις πρωτεΐνες στις οποίες έχει εκτεθεί προηγουμένως το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Frontiers in Immunology, ορισμένα τρόφιμα, εμβόλια, βακτήρια και ιοί μπορούν να «προετοιμάσουν» το ανοσοποιητικό μας σύστημα να επιτεθεί στον ιό SARS-CoV-2, τον ιό που προκαλεί την COVID-19.
Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στο κλάδο με θετικούς δείκτες ανάπτυξης και πλέον προχωρά στην υλοποίηση ενός ισχυρού πλάνου επενδύσεων
Μέσω του NBG Business Seeds, η Τράπεζα είναι δίπλα στις επιχειρήσεις, σε κάθε βήμα, προσφέροντας όχι μόνο χρηματοδότηση, αλλά και την απαραίτητη υποστήριξη, εργαλεία και δικτύωση.