Προφυλακτικά: Η πιο παράξενη δικαιολογία για την αποφυγή τους

Προφυλακτικά: Η πιο παράξενη δικαιολογία για την αποφυγή τους

Μια στις τρεις γυναίκες έχει ακούσει από το στόμα των εραστών τους ότι το προφυλακτικό τους είναι μικρό, σύμφωνα με νέα έρευνα. Πόσο όμως ισχύει κάτι τέτοιο; Διαβάστε γιατί δεν υπάρχει τέτοια δικαιολογία σχετικά με τη χρήση του προφυλακτικού

190319152740_sex_condom
Το μέγεθος τελικά δεν μετράει όσον αφορά τη χρήση προφυλακτικού, μιας και όσοι άντρες προσπαθούν να αποφύγουν τη χρήση του με τη δικαιολογία ότι τους είναι... μικρό, στην πραγματικότητα απλά αποφεύγουν τη χρήση για άλλους λόγους.

Οι ερευνητές προσπάθησαν να βρουν απαντήσεις σχετικά με το αν όντως το μέγεθος του πέους μπορεί να επηρεάσει τη σωστή και άνετη χρήση ενός προφυλακτικού κάνοντας το εξής πείραμα: δοκίμασαν τα προφυλακτικά σε έναν αεροσυμπιεστή. Με αυτόν τον τρόπο, ανακάλυψαν ότι τα προφυλακτικά διατείνονταν περισσότερο από το μέσο μέγεθος του πέους που, σύμφωνα με μια παλιότερη μελέτη του Εθνικού Οργανισμού Υγείας της Βρετανίας σε συνεργασία με το King’s College του Λονδίνου, είναι περίπου 12 εκατοστά. Η συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία μηχανικών SGS Engineering.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης