Αφαίρεση χοληδόχου κύστης: Πώς θα αποζημιωθείτε από την ασφαλιστική εταιρία

Αφαίρεση χοληδόχου κύστης: Πώς θα αποζημιωθείτε από την ασφαλιστική εταιρία

Με ποιο τρόπο αποζημιώνουν οι ασφαλιστικές εταιρίες τις επεμβάσεις ρουτίνας, δηλαδή τις προγραμματισμένες χειρουργικές επεμβάσεις; Ενημερωθείτε σωστά ώστε να αποφύγετε να βάλετε το χέρι στη δική σας τσέπη

200714175015_surgery
Κατά κοινή παραδοχή η ιδιωτική ασφάλιση υγείας επιλέγεται πρωτίστως για τα… δύσκολα. Για τις στιγμές εκείνες, δηλαδή, που ο ασφαλισμένος θα χρειαστεί βοήθεια για να αντιμετωπίσει μία δύσκολη και συνάμα δαπανηρή νοσηλεία. Η αναγκαιότητά της, ωστόσο, γίνεται εμφανής και στις συνήθεις χειρουργικές επεμβάσεις, τις επεμβάσεις ρουτίνας, όπως συνηθίζουν να τις αποκαλούν οι γιατροί. Μία τέτοια είναι σίγουρα η αφαίρεση της χοληδόχου κύστης. Πώς, λοιπόν, αποζημιώνουν οι εταιρίες τη συγκεκριμένη πάθηση; Ασφαλιστικά στελέχη επισημαίνουν στο ygeiamou.gr τα σημεία «κλειδιά» που πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι:

1. Αρκετές εταιρίες καλύπτουν τα έξοδα νοσηλείας εφόσον έχει περάσει συγκεκριμένος χρόνος από την ημερομηνία έναρξης της ισχύος του συμβολαίου που μπορεί να κυμαίνεται από τους τρεις μήνες έως και το ένα έτος. Έστω, δηλαδή, ότι το πρόγραμμά σας ξεκίνησε να «τρέχει» αρχές Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης