Webinar της OsteoStrong για τη διαλειμματική νηστεία

Webinar της OsteoStrong: Τι είναι η διαλειμματική νηστεία και πώς εφαρμόζεται; - Διαβάστε πώς θα εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε άλλο ένα άκρως ενδιαφέρον webinar της  OsteoStrong

Αποτελεί την τελευταία λέξη της Επιστήμης στον τομέα της διατροφής και έχει τις «ρίζες» της στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και στις βασικές λειτουργίες του οργανισμού. Θα έχετε ακούσει για τη διαλειμματική νηστεία και το διαρκώς αυξανόμενο κοινό που την υποστηρίζει, τόσο εντός της επιστημονικής κοινότητας, όσο και ανάμεσα στους καθημερινούς ανθρώπους.

Η διαλειμματική νηστεία είναι το θέμα του επόμενου webinar της OsteoStrong Greece  που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη 11/6 και ώρα 18:00. Εισηγήτρια του συγκεκριμένου webinar είναι η διακεκριμένη επιστήμονας Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου.

Η Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου είναι λέκτορας διατροφογενετικής, διαιτολόγος-διατροφολόγος με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, τεχνολόγος τροφίμων και ιδρύτρια του DNANUTRICOACH®. Από το 2001 ασχολείται με τη διατροφική έρευνα και τις επιδράσεις που έχει η διατροφή και τα διάφορα μοντέλα της στη πρόληψη ασθενειών και στο υγιές γήρας. Έχει πληθώρα δημοσιευμένων ερευνητικών εργασιών και συμμετοχών σε συνέδρια παγκοσμίως καθώς και προσκεκλημένες ομιλίες σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα στην Ισπανία. Το 2015 ιδρύει στη Βαρκελώνη το DNANUTRICOACH® μεταφράζοντας την αποκτηθείσα επιστημονική γνώση σε πράξη. Δημιουργεί τα προγράμματα εφαρμοσμένης διατροφογενετικής και Food Coaching παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις υγείας και ευεξίας, μέσω της διατροφής, με βάση το DNA του κάθε ατόμου. Το 2019 επιστρέφει στην Ελλάδα προσφέροντας τα προγράμματά της και στο ελληνικό κοινό ενώ ξεκινά και διδασκαλία στα προπτυχιακά προγράμματα του New York College στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια του webinar της Osteostrong Greece, η Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου θα αναλύσει τις παρακάτω θεμελιώδεις παραμέτρους της διαλειμματικής νηστείας:

-Τι είναι η διαλειμματική νηστεία και πώς εφαρμόζεται;

-Πώς λειτουργεί στον οργανισμό και ποια τα επιστημονικά δεδομένα για τα οφέλη της;

-Για ποιους είναι επικίνδυνη η διαλειμματική νηστεία;

-Μύθοι και αλήθειες γύρω από τη διαλειμματική νηστεία

Για να παρακολουθήσετε το webinar κάντε την εγγραφή σας εδώ: https://zoom.us/webinar/register/WN_fx-qTmecQXOaD2S9NaZDig 


Το σεμινάριο θα μεταδοθεί live και από τη σελίδα της OsteoStrong Greece στο Facebook.
https://www.facebook.com/osteostronghellas/

Ειδήσεις σήμερα:

Οστεογονική Φόρτιση: Ένα δυνατό «όπλο» για υγιή οστά - Βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε

Χ3 bar: Θεαματικά αποτελέσματα με γυμναστική στο σπίτι

Αδυνάτισμα: Έτσι θα χάσετε διπλάσια κιλά – Δείτε τον τρόπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr