Το διάσημο χορτοφαγικό τρόφιμο που ρίχνει τη χοληστερόλη

Εξαιρετική πηγή αμινοξέων, σιδήρου, ασβεστίου και άλλων μικροθρεπτικών συστατικών, το τόφου είναι ένα πολύπλευρο συστατικό της διατροφής με πολλαπλά οφέλη για την υγεία

Βασικό συστατικό στην ταϊλανδέζικη και κινεζική κουζίνα, το τόφου είναι ένα τρόφιμο που έχει γίνει αρκετά διάσημο τα τελευταία χρόνια και στις δυτικές χώρες, ειδικότερα στο πλαίσιο της τάσης του βιγκανισμού και της χορτοφαγίας. Προέρχεται από τη σόγια και έχει την καταγωγή του από την Κίνα, φτιάχνεται από πηγμένο γάλα σόγιας και μπορεί να μαγειρευτεί με διαφορετικούς τρόπους αλλάζοντας την υφή του από μαλακή σε τραγανή.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr