Kορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο Μπόρις Τζόνσον

Kορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο Μπόρις Τζόνσον

Όπως έγινε γνωστό από τον ίδιο, είχε ήπια συμπτώματα, πυρετό και επίμονο βήχα, και με τη συμβουλή του γιατρού του υποβλήθηκε σε τεστ, όπου βρέθηκε θετικός - Βρίσκεται σε εθελοντική καραντίνα στο σπίτι του

boris01-mesa
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Οπως έγινε γνωστό, έχει ήπια συμπτώματα και αναμένεται να τεθεί σε καραντίνα.

«Τις τελευταίες 24 ώρες εμφάνισα ήπια συμπτώματα, πυρετό και επίμονο βήχα και με τη συμβουλή του γιατρού μου υποβλήθηκα σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό για κορωνοϊό. Χάρη στην μαγεία της μοντέρνας τεχνολογίας θα συνεχίσω να ηγούμαι της εθνικής μάχης απέναντι στον ιό» είπε ο Βρετανός πρωθυποργός και τόνισε για άλλη μια φορά ότι η παραμονή στο σπίτι είναι δομικό στοιχείο για την ανακοπή της διασποράς του ιού.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εθελοντικά σε καραντίνα, αλλά θα συνεχίσω να ηγούμαι της κυβερνητικής στρατηγικής μέσω τηλεδιάσκεψης καθώς μαχόμαστε κατά αυτού του ιού» έγραψε στην ανάρτησή του στο Twitter.


Δείτε το βίντεο:


Τις προηγούμενες ημέρες η Downing Street είχε ανακοινώσει ότι σε περίπτωση κατά την οποία ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του θα τον αντικαταστήσει ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ντόμινικ Ράαμπ.

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν, ήδη, την ανησυχία και για το ενδεχόμενο να έχουν προσβληθεί και άλλα μέλη της κυβέρνησης καθώς και η έγκυος σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς.

Κλείσιμο
Το βράδυ της Πέμπτης ο Τζόνσον είχε κάνει την τελευταία δημόσια εμφάνισή του μπροστά από το κτήριο στο νο10 της Downing Street για να χειροκροτήσει και αυτός τους εργαζόμενους στο εθνικό σύστημα υγείας της Βρετανίας έχοντας στο πλευρό του αλλά σε απόσταση 2 μέτρων τον Βρετανό υπουργό Οικονομικών Ρίσι Σούνακ.

UK Prime Minister: Boris Johnson Claps For NHS Workers - Watch In Full


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Βρετανία: Πάνω από 100 νεκροί σε μια ημέρα - Η μεγαλύτερη αύξηση που έχει καταγραφεί

Βίντεο: Οι μικροί πρίγκιπες χειροκροτούν με πάθος τους γιατρούς της Βρετανίας

Κορωνοϊός στη Βρετανία: Βγήκε να ψωνίσει μέσα σε... πλαστική μπάλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης