Ο αυτοπεριορισμός έφτασε στο απόγειο. Γυναίκα αποφάσισε να βγει από το σπίτι σε... μπάλα και να μεταβεί σε σούπερ μάρκετ, ένας από τους λόγους που μπορεί κανείς να βγει έξω, στο πλαίσιο των περιορισμών κυκλοφορίας για τον κορωνοϊό που έχει επιβάλει ο Μπόρις Τζόνσον.
Η μικροβιοφοβική, όπως την χαρακτήρισε ο άνδρας που τη συνόδευε στην αγορά προϊόντων στο σούπερ μάρκετ Morrisons, στο Κεντ, ήταν κλεισμένη σε μία ειδική σφαίρα, κατασκευασμένη από διαφανές πλαστικό.
Όλοι στο σούπερ μάρκετ την κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό, ενώ από πίσω της ακολουθούσε ένας άνδρας που τοποθετούσε σε καροτσάκι τα προϊόντα.
Την μπάλα, που χρησιμοποείται για σφαιροβασία, απολύμανε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο άνδρας που συνόδευσε τη γυναίκα.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.