Κορωνοϊός-Βρετανία: Ο CEO του Harrods κάνει πλάκα με τον ιό σε βίντεο και προκαλεί οργισμένες αντιδράσεις

Κορωνοϊός-Βρετανία: Ο CEO του Harrods κάνει πλάκα με τον ιό σε βίντεο και προκαλεί οργισμένες αντιδράσεις

Βήχει, προσποιείται και λέει «θα πεθάνω» ο Μάικλ Γουόρντ διευθύνων σύμβουλος του διάσημου πολυκαταστήματος στο Λονδίνο με απολαβές 1,500,000 λίρες ετησίως

harrods_malakas
Σε μια κίνηση που εξόργισε την Βρετανική κοινή γνώμη και τους εργαζόμενους στο Harrods ο ισχυρός άντρας της επιχείρησης διακωμωδεί την πανδημία, μέσω ενός βίντεο που τράβηξε και ανέβασε η κόρη του.

Ο Μάικλ Γουόρντ κρατώντας ένα άδειο ποτήρι κρασιού χορεύει μαζί με την κόρη του Φράνκι και κάνει μια χοντροκομμένη πλάκα αναφερόμενος στον Covid-19.

Κάνοντας ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει αρχίζει να βήχει και να λέει «θα πεθάνω» δύο φορές αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι υπάρχει και αυτό το είδος ανθρώπου.

harrods3
harrods4


Κλείσιμο
Αυτό, που ενώ η Βρετανία μετράει ήδη 144 νεκρούς και πάνω από 3,620 επιβεβαιωμένα κρούσματα αστειεύεται από την ασφάλεια της luxury κατοικίας του μαζί με την κακομαθημένη κόρη του.

Harrods CEO Michael Ward TikTok Video

Η τελευταία ανέβασε το tik tok βίντεο στα social media γράφοντας: «Όταν ο μπαμπάς σου πεθαίνει από κορωνοϊό αλλά εσύ χρειάζεσαι ένα βίντεο tik tok» ενώ ο πατέρας της που αμοίβεται με 1,500,000 λίρες Αγγλίας το χρόνο δεν έκανε τίποτε για να την αποτρέψει.

Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύ ώρα από την δημοσιοποίηση του για να ξεσπάσει σάλος κατά του Γουόρντ, ο οποίος υποχρεώνει τους υπαλλήλους του Harrods να δουλεύουν, παρά το γεγονός ότι ανταγωνιστές τους, όπως τα Selfridges έχουν αναστείλει την λειτουργία τους, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.


Εκατοντάδες άτομα από το προσωπικό του Harrods επικοινώνησαν με την Mail που έβγαλε το θέμα για να εκφράσουν την οργή και την αηδία τους προς τον Γουόρντ.

Ήταν τέτοιος ο θόρυβος που ο τελευταίος αναγκάστηκε να κάνει δημόσια δήλωση ζητώντας συγνώμη για το επίμαχο βίντεο της θυγατέρας του.
Υποστήριξε ότι το βίντεο ήταν μια λάθος στιγμή και ότι σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά τις απόψεις του για την σοβαρότητα της κατάστασης σε ότι αφορά τον κορωνοϊό.

Ζήτησε συγνώμη από όλους όσους πιστεύουν ότι προσβλήθηκαν μόνο που ξέχασε ότι στην δική του περίπτωση ισχύει το ότι από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο.

Διαβάστε επίσης:

Η Κάρλα Μπρούνι χλευάζει τον κορωνοϊό βήχοντας και ο πλανήτης εξοργίζεται

Κορωνοϊός: «Χτύπησε» και τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης