Κορωνοϊός: Το Ελ Σαλβαδόρ έκλεισε τα σύνορά του για τους επισκέπτες από Ιταλία και Νότια Κορέα
Την ανακοίνωση πραγματοποίησε προσωπικά ο πρόεδρος της χώρας, Ναΐμπ Μπουκέλε
Την απόφαση να κλείσει τα σύνορά του για επισκέπτες που έχουν ταξιδέψει στην Ιταλίακαι τη Νότια Κορέα, τις δύο χώρες που παρουσιάζεται έξαρση της επιδημίας του κορωνοϊού COVID-19 ανακοίνωσε το Ελ Σαλβαδόρ, ως ένα πρώτο μέσο αποτροπής της εξάπλωσης στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής.
Την ανακοίνωση πραγματοποίησε προσωπικά ο πρόεδρος της χώρας, Ναΐμπ Μπουκέλε, ώστε να την καταστήσει μη αναστρέψιμη.
Το Ελ Σαλβαδόρ είναι μία από τις χώρες στις οποίες δεν έχει επιβεβαιωθεί κρούσμα του κορωνοϊου μέχρι σήμερα.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.