Βρετανός δημοσιογράφος προειδοποιεί τους καλεσμένους του: «Μην με αγγίζετε»

Βρετανός δημοσιογράφος προειδοποιεί τους καλεσμένους του: «Μην με αγγίζετε»

Έχει αναρτήσει σχετική ανακοίνωση έξω από το στούντιο ζητώντας από τους καλεσμένους να αποφεύγουν τις αγκαλιές και τις χειραψίες

andres-parousiastes-tou-bbc-meiwsan-monoi-tous-ton-mistho-tous_w_hr
Μία έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους της ραδιοφωνικής εκπομπής του δημοσιογράφου του BBC, Τζέρεμι Βάιν.

O διάσημος Βρετανός παρουσιαστής συνέταξε μία επιστολή όπου ξεκαθάριζε στους καλεσμένους του, προτού καν εισέλθουν στο στούντιο, ότι ήταν ευπρόσδεκτοι και εν συνεχεία τους έθετε τις προϋπoθέσεις για να συμμετέχουν στη εκπομπή του.

«Σας καλωσορίζουμε αλλά δεν ανταλλάσσουμε χειραψίες, δεν αγκαλιαζόμαστε ούτε φιλιόμαστε, τουλάχιστον για τώρα», γράφει μεταξύ άλλων στην επιστολή του, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η επιστολή του αναρτήθηκε στη πόρτα του ραδιοφωνικού στούντιο πάνω δεξιά.

Ο Βρετανός παρουσιαστής έχει εκφράσει επανειλημμένως σε συναδέλφους του τους φόβους του ότι μπορεί να μολυνθεί από τον ιό καθώς στο στούντιο μπαινοβγαίνουν συνεχώς και καθημερινά πολλοί καλεσμένοι.

Αλλά και μετά την ανακοίνωση του γαλλικού υπουργείου Υγείας ότι ένας 80χρονος Κινέζος τουρίστας απεβίωσε σε νοσοκομείο του Παρισιού γεγονός που τον καθιστά ως τον πρώτο νεκρό στην Ευρώπη από τον κορωνοϊό, παρότρυνε τον Τζέρεμι Βάιν να συντάξει την επίμαχη επιστολή και να την ανεβάσει και στο Twitter.

«Πλέον οι καλεσμένοι του στο ραδιοφωνικό δίκτυο του BBC Radio 2 ακούνε και από τα «χείλη» του δημοσιογράφου μόλις μπαίνουν στο στούντιο να μην τον αγγίζουν επειδή φοβάται ότι θα μολυνθεί από τον κορωνοϊό», αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο κορυφαίος Βρετανός ιολόγος, καθηγητής Τζον Οξφορντ, του Πανεπιστημίου «Queen Mary» του Λονδίνου συνέστησε ανάλογες συμβουλές στους πολίτες.
«Χρειαζόμαστε λιγότερες χειραψίες, αγκαλιές, φιλιά, επειδή ο ιός αυτός μοιάζει να εξαπλώνεται μέσω της επαφής, κι όχι απαραίτητα από το κρυολόγημα και τον βήχα», τόνισε.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Τζέρεμι Βάιν είναι ένας από τους πιο καλοπληρωμένους παρουσιαστές του BBC με τον μισθό του να αγγίζει ετησίως τις 750 χιλιάδες λίρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης