New Hampshire primary: Άρχισαν οι αποχωρήσεις στους Δημοκρατικούς - Εκτός Γιανγκ και Μπένετ

New Hampshire primary: Άρχισαν οι αποχωρήσεις στους Δημοκρατικούς - Εκτός Γιανγκ και Μπένετ

Ο 45χρονος εκατομμυριούχος έκρινε ότι τα ποσοστά του είναι πολύ χαμηλά - Ούτε στο 1% ο Δημοκρατικός γερουσιαστής

young
Ο ανταγωνισμός για μία θέση στον... ήλιο του χρίσματος των Δημοκρατικών είναι σκληρός και η μάχη αδυσώπητη. Μετά το φιάσκο της Αϊόβα, όπου οι Δημοκρατικοί απέδειξαν πόσο διχασμένοι είναι, δίνοντας τα αποτελέσματα με πάνω από μία ημέρα καθυστέρηση, η διαδικασία της εκλογής του εκλεκτού που θα αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις επικείμενες προεδρικές εκλογές, συνεχίστηκε με την ψηφοφορία στο Νιου Χαμσάιρ, την οποία οι Αμερικανοί αποκαλούν New Hampshire primar.

Από τα πρώτα αποτελέσματα, λοιπόν, ξεκίνησαν οι αντιδράσεις στους Δημοκρατικούς, καθώς στους Ρεπουμπλικανούς δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης της «αυτοκρατορίας» Τραμπ.

Μετά την ανακοίνωση σχεδόν του 10% των αποτελεσμάτων, οι διεκδικητές του χρίσματος των Δημοκρατικών μειώθηκαν κατά ένας, καθώς ο Άντριου Γιανγκ ανακοίνωσε την παύση της καμπάνιας του, εξαιτίας του πολύ μικρού ποσοστού που δείχνει αν εξασφαλίζει.

Για την ακρίβεια, αν και ο ασιατικής καταγωγής διεκδικητής βρίσκεται στην 6η θέση της σχετικής λίστας, το ποσοστό που συγκέντρωσε ήταν στο 2,8%. Ως εκ τούτού, έκρινε ότι δεν έχει καμία τύχη στη διεκδίκηση της μίας θέσης και αποσύρθηκε.

Κλείσιμο
Ο 45χρονος εκατομμυριούχος δήλωσε ότι «είμαι άνθρωπος των αριθμών. Με αυτά τα ποσοστά, δεν βλέπω πώς μπορώ να είμαι παραγωγικός και να συνεχίσω την καμπάνια μου».

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών, Μάικλ Μπένετ, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό μικρότερο από το 1%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης