Η τραγωδία του Φώτη Ντούλος: «Αϊ στο διάολο, δεν θα με φάτε εσείς!», είπε και αυτοκτόνησε

Η τραγωδία του Φώτη Ντούλος: «Αϊ στο διάολο, δεν θα με φάτε εσείς!», είπε και αυτοκτόνησε

Η αδελφή του αυτόχειρα επιχειρηματία, Ρένα, σε μια φορτισμένη εξομολόγηση αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από το δράμα που έζησε στην Αμερική - Οι τελευταίες ώρες, η επίσκεψη των παιδιών του στην Εντατική, το ραντεβού με τον εισαγγελέα, η κηδεία στο νοσοκομείο και η επιστροφή για το μνημόσυνο στην Ελλάδα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
ntoulosarthrou
Ο Φώτης Ντούλος είχε στυλώσει το βλέμμα του στις φωτογραφίες που είχε τοποθετήσει όρθιες στο παρμπρίζ, αυτές που απεικόνιζαν τα πέντε παιδιά του χαμογελαστά σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές. Είχε να τα δει κοντά οκτώ μήνες, από εκείνο τον καταραμένο Μάιο που η πρώην σύζυγός του εξαφανίστηκε και ο ίδιος βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα ως ο κύριος ύποπτος.

Ο γοητευτικός σκιέρ των νοτίων προαστίων δεν βγήκε τελικά από τη δίνη που διέλυσε τη ζωή του και τον έχρισε εξαρχής ένοχο για μια δολοφονία χωρίς να έχει βρεθεί ποτέ το πτώμα της πρώην συζύγου του Τζένιφερ Φάρμπερ. Μετά από τρεις συλλήψεις, τρεις προφυλακίσεις και τρεις αποφυλακίσεις με εγγύηση (η τελευταία ύψους 6 εκατ. δολαρίων), ο Ντούλος δεν άντεξε στην ιδέα του νέου εγκλεισμού του. Προτίμησε να κλειστεί στο γκαράζ του σπιτιού του, να βάλει μπρος το αυτοκίνητό του και να εισπνεύσει για ώρες μονοξείδιο του άνθρακα, χάνοντας σταδιακά την επαφή με το περιβάλλον και τη ζωή. Οταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο γκαράζ, εκείνος είχε ήδη περάσει σε μια κατάσταση μη αναστρέψιμη, όπως αποδείχθηκε τα επόμενα 24ωρα.

Η μεταφορά του στο καλύτερο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης που ειδικεύεται στις δηλητηριάσεις από μονοξείδιο του άνθρακα δεν άλλαξε τίποτα στη μοίρα του. Διασωληνώθηκε και λίγες ώρες μετά η αδελφή του, Ρένα Ντούλου, πέταξε από την Ελλάδα στην Αμερική, τρελή από αγωνία για την τύχη του. Οταν μπήκε στην Εντατική για να τον δει, «ήταν σαν να κοιμόταν ο Φώτης και είχε ένα γαλήνιο βλέμμα», μας λέει.

Είναι πεπεισμένη ότι «τον σκάσανε με όλη αυτή την απίστευτη πίεση που του ασκούσαν οχτώ μήνες τώρα. Δεν άντεξε άλλο ο αδελφός μου αυτή την κατάσταση και αποφάσισε να “φύγει”». Η φωνή της σπάει όταν αναφέρεται στην υπόθεση που τσάκισε την οικογένειά της. Εξάλλου, εκείνη από την πρώτη στιγμή δεν πίστεψε στην ενοχή του Φώτη.

«Τον έβγαλαν ένοχο με ενδείξεις και έωλα στοιχεία. Δεν έψαξαν ποτέ το ιστορικό της Τζένιφερ που νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικές κλινικές και ήταν σοβαρά άρρωστη. Τον κυνήγησαν από την αρχή κι ας φώναζε ότι ήταν αθώος».

Οταν το θέμα πήρε διαστάσεις στα αμερικανικά ΜΜΕ, ο θόρυβος ήρθε και στην Ελλάδα. Φίλοι και γνωστοί του γοητευτικού σκιέρ έμειναν άναυδοι. «Τον είχαν συνεχώς στο κυνήγι, σε έναν ασφυκτικό κλοιό που δεν του άφηνε κανένα περιθώριο να νιώσει λίγο ήρεμος. Ετρεμε μήπως κάνει κάποια τροχαία παράβαση και τον συλλάβουν πάλι, ώστε να τον χώσουν ξανά στη φυλακή».

Η ψυχολογία του, ειδικά τους δύο τελευταίους μήνες, είχε πέσει στα τάρταρα, ειδικά μετά την τελευταία του σύλληψη, αυτή τη φορά ως βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της εξαφανισμένης Τζένιφερ. «Οταν τον συνέλαβαν, τον κράτησαν δυόμισι μέρες γυμνό μέσα σε ένα κρύο κελί, το οποίο φωτιζόταν συνέχεια, μέρα - νύχτα. Του έδωσαν μόνο μια φτηνή κουβέρτα. Μάζεψε 6 εκατ. δολάρια για την εγγύηση και πριν προλάβει να ηρεμήσει λίγο, τον φώναξαν για να αυξήσουν το ύψος της ή να τον προφυλακίσουν».

Δεν θα άντεχε άλλη προφυλάκιση ο Φώτης Ντούλος, ίσως επειδή γνώριζε ήδη ότι αν το δικαστήριο ζητούσε μεγαλύτερη εγγύηση, δεν θα μπορούσε να τη βρει, αφού άλλα λεφτά δεν υπήρχαν πλέον. «Σου λέει “θα με βάλουν μέσα”, και αυτό δεν το άντεχε μετά από όσα είχε περάσει όλους αυτούς τους μήνες και με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ να τον έχουν καταδικάσει από την πρώτη στιγμή. Ε, πάλεψε, πάλεψε, πάλεψε, δεν άντεξε άλλο και είπε “άι στο διάολο, δεν θα με φάτε εσείς!”».

f2_2
Η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Φάρμπερ
f7
Κλείσιμο

Παρά το γεγονός ότι το βράδυ της συνομιλίας μας είχαν περάσει ήδη πέντε ημέρες από τον θάνατο του αγαπημένου της αδελφού, η Ρένα Ντούλου δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι ακριβώς έχει συμβεί. «Εχω την αίσθηση ότι θα εμφανιστεί από κάπου να μου μιλήσει. Το ξέρω, ακούγεται εξωπραγματικό αφού έχει πεθάνει, αλλά έτσι νιώθω. Ο αδελφός μου απελπίστηκε να είναι το θήραμα σε αυτό το τραγικό κυνήγι και επέλεξε να αυτοκτονήσει».

Σταματάει να μιλάει για λίγα δευτερόλεπτα πριν μου αποκαλύψει μια άγνωστη λεπτομέρεια από το τραγικό τέλος του Φώτη, που γράφτηκε μέσα στο γκαράζ της κατοικίας του στο Φάρμιγκτον.
«Στο αυτοκίνητο μέσα είχε τις φωτογραφίες των παιδιών του απλωμένες όρθιες στο παρμπρίζ. Αυτά κοίταζε όταν έφευγε για το τελευταίο του ταξίδι». Τα κοίταζε επειδή του έλειπαν, αφού το δικαστήριο είχε απαγορεύσει κάθε επαφή με τα παιδιά του μετά την εξαφάνιση της συζύγου του. Τον επισκέφτηκαν, όμως, λίγο προτού οι γιατροί του Jacobi Medical Center τον αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη και μετά από έντονη αντιπαράθεση με τη γιαγιά τους και μητέρα της Τζένιφερ, στην οποία μένουν από τον περασμένο Μάιο.

«Τα παιδιά ήρθαν αφού αναγκάστηκα να βάλω φωνή και να κινηθώ μέσω δικηγόρου για να δοθεί άδεια να δουν και να φιλήσουν τον πατέρα τους για τελευταία φορά. Εμένα δεν μου επιτράπηκε να είμαι μαζί τους. Μπήκαν μόνα τους για να του πουν το τελευταίο αντίο. Ηταν μια πολύ συγκινητική, μια συγκλονιστική στιγμή». Λίγες ώρες πριν, οι γιατροί είχαν ενημερώσει τη Ρένα Ντούλου, που ταξίδεψε στην Αμερική με τον σύζυγό της, ότι δεν υπήρχε πλέον καμία ελπίδα να επανέλθει ο Φώτης.

«Οι γιατροί έπεσαν πάνω του, πάλεψαν πολύ και έκαναν τα πάντα μήπως και τον επαναφέρουν σε κάποιον βαθμό. Τον έβαλαν σε υπερβαρικό θάλαμο προκειμένου να οξυγονωθεί ο εγκέφαλος αλλά η ζημιά ήταν ανεπανόρθωτη». Η πιο δύσκολη στιγμή δεν ήταν η απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του σε συνανθρώπους του που τα χρειάζονταν, αλλά το ύστατο χαίρε προτού αποσυνδεθεί από τη μηχανική υποστήριξη.

«Η κηδεία του έγινε στο νοσοκομείο και σήμερα (σ.σ.: την περασμένη Τρίτη) προχωρήσαμε στη διαδικασία της αποτέφρωσης. Οταν τελειώσουμε με τα διαδικαστικά θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα και θα κάνουμε ένα μνημόσυνο για να τον τιμήσουν οι συγγενείς και οι φίλοι που μας στάθηκαν όλο αυτό το διάστημα».
Τη ρωτάω πώς έμαθε για το απονενοημένο διάβημα του αδελφού της.

f6-RENA
«Τον σκάσανε με όλη αυτή την απίστευτη πίεση που του ασκούσαν οκτώ μήνες τώρα. [...] Τον έβγαλαν ένοχο με ενδείξεις και έωλα στοιχεία» λέει η αδελφή του

«Ημουν στην Αθήνα και το έμαθα από έναν κολλητό του. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “O Φώτης “έφυγε”, Ρένα”. Hταν ακόμη συγκεχυμένη η κατάσταση, δεν είχε ξεκαθαρίσει, οπότε κανόνισα να πετάξω αμέσως για την Αμερική. Οταν έφτασα τον είδα διασωληνωμένο. Hταν σαν να κοιμόταν ήρεμα και το βλέμμα του ήταν γαλήνιο». Τη ρωτάω τι λέγανε τις τελευταίες ημέρες.
«Ο Φώτης πίστευε πως θα αθωωθεί, το ίδιο πίστευε και ο Νορμ Πάτις, ο δικηγόρος του, αφού στο πρώτο ένταλμα όλα ήταν ενδείξεις και υποθέσεις. Πιστεύω πως με το τελευταίο ένταλμα ήθελαν να τον πιέσουν ακόμη πιο πολύ, προκειμένου να τους πει αυτό που ήθελαν». Το παράπονό της είναι ότι ο Φώτης δεν μπορούσε να βγει και να υπερασπιστεί δημοσίως τον εαυτό του, με εξαίρεση τη μία και μοναδική συνέντευξη που παραχώρησε στον γράφοντα.

«Οι Αρχές μίλαγαν και διοχέτευαν ό,τι ήθελαν στα media και ο αδελφός μου είχε αυστηρότατα περιοριστικά μέτρα για να μη μιλήσει. Τα ΜΜΕ τον καταδίκασαν σχεδόν από την πρώτη στιγμή κι αυτός δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν είναι άδικο αυτό;». Νιώθοντας θυμό και οργή μετά την απώλειά του, η Ρένα Ντούλου ζήτησε να συναντήσει τον εισαγγελέα που είχε αναλάβει την υπόθεση και όταν πέρασε την είσοδο του γραφείου του ξέσπασε.

«Του είπα ότι αυτός ήταν η αιτία για τον θάνατο του Φώτη και με άκουγε όση ώρα μιλούσα χωρίς να με διακόψει. Ηταν πολύ ευγενικός και μου τόνισε ότι αν του παρουσιάσουμε στοιχεία που να ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα θα είναι ο πρώτος που θα παραδεχτεί δημοσίως ότι έκανε λάθος. Μου είπε επί λέξει: “Σας δίνω τον λόγο της τιμής μου ότι θα το κάνω”».


Το θρίλερ  με την εξαφανισμένη σύζυγο

Από τον «Αστέρα» στο πανεπιστήμιο Columbia και από εκεί στα «καλά λεφτά» και στον γάμο με την Τζένιφερ

Για τους πολύ δικούς του ανθρώπους ο Φώτης Ντούλος δεν σκότωσε την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Φάρμπερ, ήταν αθώος. Το ίδιο άλλωστε υποστήριζε σθεναρά και ο ίδιος από την αρχή αυτής της ιστορίας, με την αυτοκτονία του να το αποδεικνύει περίτρανα.

Ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν ότι ο χαρισματικός σκιέρ που αναστάτωνε κάποτε τον «Αστέρα» Βουλιαγμένης ήταν σίγουρα μπλεγμένος στη δολοφονία της.
Οποια και αν είναι η αλήθεια, την οποία μπορεί και να μη μάθουμε ποτέ, μια που έως τώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν υπάρχει καν πτώμα, η αυτοκτονία του επισκίασε τα πάντα, βάζοντας τέλος στην όλη ιστορία.

Μια ιστορία που σηματοδότησε μια ολική ανατροπή στη ζωή του Ελληνα επιχειρηματία, η οποία τον οδήγησε σε μια τραγική κατάληξη.
Η πρόσφατη, τρίτη κατά σειρά, σύλληψή του από τις αστυνομικές αρχές μπορεί να διήρκεσε λίγα 24ωρα, ωστόσο ήταν αρκετή για να τον οδηγήσει αυτή τη φορά στο απονενοημένο διάβημα.
Κάποιοι αναρωτιούνται ακόμη πώς ο γόνος μιας εύπορης οικογένειας και ιδιαίτερα γοητευτικός ως άνδρας βρέθηκε μπλεγμένος σε αυτό το θρίλερ που, αν μη τι άλλο, παραπέμπει στην ταινία «Το κορίτσι που χάθηκε».

Γυρίζοντας τον χρόνο αρκετά χρόνια πίσω, στα μέσα της δεκαετίας του ʼ'80, ο Φώτης Ντούλος, ο οποίος λάτρευε το θαλάσσιο σκι, έφευγε από τη Χατζηγιάννη Μέξη στην περιοχή του «Χίλτον» για να κατέβει στον «Αστέρα» προκειμένου να επιδοθεί στο αγαπημένο του σπορ.

Η ζωή του κυλούσε ιδανικά, πόσο μάλλον όταν έφυγε για σπουδές στις ΗΠΑ, πρώτα στο Columbia και μετά στο Brown, επιλέγοντας να μείνει στη Νέα Υόρκη.

Δεν άργησε να προσληφθεί από την Ernst & Young, μία από τις πλέον γνωστές εταιρείες ορκωτών λογιστών στον κόσμο, από την οποία έβγαζε πολύ καλά λεφτά, με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα τα καλοκαίρια του να κάνει θαλάσσιο σκι στα Χάμπτονς και τους χειμερινούς μήνες στις χιονισμένες βουνοπλαγιές του Ασπεν στο Κολοράντο.

Ηταν ένα τέτοιο βράδυ στο βουνό όταν έπεσε πάνω στην παλιά του συμφοιτήτρια Τζένιφερ Φάρμπερ, μια πολύ όμορφη γυναίκα, με την οποία παντρεύτηκε και απέκτησαν πέντε παιδιά.
Οπως όμως συμβαίνει σε αυτή τη ζωή, κάποια στιγμή όλα τα ωραία τελειώνουν. Ετσι, λοιπόν, μετά από 12 χρόνια γάμου αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.
f3_2
Ο Φώτης Ντούλος ήταν λάτρης του σκι, του οποίου τα μυστικά φρόντιζε να διδάσκει στα παιδιά του

Τα πάντα στη ζωή του Φώτη Ντούλου άλλαξαν στις 24 Μαΐου του 2019, όταν η πρώην σύζυγός του εθεάθη ζωντανή για τελευταία φορά στην οικία όπου διέμενε μαζί με τα παιδιά τους στη Νέα Χαναάν.
Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε και ο εφιάλτης του Ελληνα επιχειρηματία, τον οποίο οι Αρχές που ερευνούσαν την υπόθεση θεωρούσαν άμεσα εμπλεκόμενο και Νο 1 ύποπτο για τον φόνο της.
Το ένταλμα σύλληψής του που δόθηκε στη δημοσιότητα περιείχε αμφίβολα στοιχεία αλλά και ερμηνείες που βρήκαν κάθετα αντίθετους τον ίδιο και τον δικηγόρο του.

Ο δεινός σκιέρ, μάλιστα, αφού πλήρωσε τότε εγγύηση 500.000 δολαρίων, επέστρεψε στην έπαυλη όπου έμενε μαζί με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους στο Κονέκτικατ.
Δυστυχώς δεν τα είδε ξανά από τις 24 Μαΐου μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του, όταν αυτά τον επισκέφθηκαν για να τον αποχαιρετήσουν στο δωμάτιο της Εντατικής που νοσηλευόταν διασωληνωμένος.

Και τα πέντε μένουν πλέον με τη γιαγιά τους Γκλόρια, μια που ο πατέρας της Τζένιφερ, Χίλιαρντ Φάρμπερ, αντιπρόεδρος στην Chase Manhatan Bank, απεβίωσε πριν από δύο χρόνια. Η Γκλόρια Φάρμπερ, μάλιστα, δεν επέτρεψε στην αδελφή του Φώτη Ντούλου να συναντήσει τα ανίψια της όταν πήγε στην Αμερική να τον δει.
Η Τζένιφερ Φάρμπερ θεωρείται πλέον από τους οικείους της νεκρή, ενώ οι έρευνες των Αρχών για την ανεύρεσή της δεν απέδωσαν καρπούς, με το θρίλερ της εξαφάνισής της να έχει αρχίσει εδώ και οκτώ μήνες.

Το ένταλμα, οι αντιφάσεις και ερμηνείες

Οι αστυνομικοί ήταν πεπεισμένοι ότι ο Ελληνας επιχειρηματίας παραποίησε ή κατέστρεψε αποδεικτικό υλικό και στοιχεία, κάτι όμως που εκείνος δεν αποδέχτηκε ποτέ.
Αντίθετα, τόσο αυτός όσο και ο δικηγόρος του είχαν βρει μέσα στις σελίδες του εντάλματος πολλά πράγματα που δημιουργούσαν τουλάχιστον αντιφάσεις, όπως η φράση «possible blood stains», δηλαδή «πιθανόν κάτι που μοιάζει με αίμα», το οποίο βρέθηκε στο κάθισμα ενός pick up Τογιότα που φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει ο Ντούλος.

Τις ίδιες ενστάσεις είχαν και για τους λεκέδες αίματος που βρέθηκαν στο γκαράζ του, αφού δεν διευκρινίστηκε ποτέ στο ένταλμα αν εξετάστηκαν και σε ποιον ανήκουν.
Από την άλλη, κανείς δεν ήξερε τον ρόλο του Ντούλου όσον αφορά το δρομολόγιο που όπως λέγεται έκανε με το κόκκινο Τογιότα και τις σακούλες που πέταγε, καθώς και για τις πινακίδες του αυτοκινήτου που βρέθηκαν σε έναν υπόνομο.

Αυτό που δεν αναφερόταν στο ένταλμα είναι ότι στις 21 Μαΐου του 2019, όταν ο γιος του Κωνσταντίνος είχε την ονομαστική του εορτή, η Τζένιφερ Φάρμπερ τον είχε καλέσει στο σπίτι της για να ευχηθεί και αυτός στο παιδί. Μάλιστα δεν έφυγε αμέσως, αλλά πέρασε κάποιες ώρες μαζί τους. Αργότερα η Αστυνομία ανέφερε ότι βρέθηκε DNA του στο σπίτι της πρώην συζύγου του, κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τον ίδιο αφού, όπως είπε, έφαγε τούρτα και ήπιε νερό.

Η πρώην σύντροφός του και το τέλος

Οταν η Μισέλ Οροκόνις εμφανίστηκε στο δικαστήριο για δεύτερη φορά, δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια της όταν άκουσε την πιο πρόσφατη κατηγορία που την αφορούσε: η γυναίκα με την οποία διατηρούσε -τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα- δεσμό ο Φώτης Ντούλος φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές, την τρίτη φορά που κλήθηκε, ότι είχε πει ψέματα.
Ο Ελληνας επιχει­ρηματίας τότε εξακο­λουθούσε να δηλώνει αθώος για την εξα­φάνιση της πρώην συζύγου του και η υπερασπιστική γραμμή του δεν άλλαξε μέχρι την ημέρα που κλεί­στηκε στο γκαράζ της κατοικίας του για να δώσει τέλος στη ζωή του.

Οι άνθρωποι που τον έζησαν από κοντά τόσα χρόνια έκαναν λόγο για ένα πολύ καλό παιδί και θαυμάσιο πατέρα, έναν άνθρωπο που κυνήγησε τα όνειρά του και κατάφερε πάρα πολλά στη ζωή του.
Ενα από αυτά ήταν να στήσει τη δική του κατασκευαστική εταιρεία μαζί με την αρχιτέκτονα αδελφή του Ρένα, ξεκινώντας με δανεισμό από τις τράπεζες. Είναι γεγονός βέβαια ότι τον βοήθησε ο πεθερός του, ο οποίος του έδωσε μέσω κατάθεσης σε τράπεζα 1 εκατ. δολάρια, τα οποία ωστόσο του επιστράφηκαν μια που τα σπίτια με το που χτίζονταν πωλούνταν αμέσως.

f5_2
Στην περίπτωση του Φώτη και της Τζένιφερ ο χωρισμός τους το 2016 εξελίχτηκε σε μια έντονη διαμάχη και σε καυγάδες μικρής ή μεγάλης έντασης.Μόνο που η μυστηριώδης εξαφάνιση της Φάρμπερ τον περασμένο Μάιο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τον πρωταθλητή του θαλάσσιου σκι, ο οποίος μέχρι την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του επέμεινε στην αθωότητά του
Η ζωή του Φώτη Ντούλου με την Τζένιφερ ήταν ειδυλλιακή μέχρι και τη γέννηση του πέμπτου παιδιού τους, το 2011. Από τότε σταδιακά άρχισαν να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον.
Ποιος έφταιξε; Η απάντηση είναι δύσκολη και την αλήθεια γνωρίζουν μόνο οι άμεσα εμπλεκόμενοι, αν και όπως είθισται να λέγεται, σε έναν χωρισμό φταίνε πάντα και οι δύο.
Στην περίπτωση του Φώτη και της Τζένιφερ ο χωρισμός τους το 2016 εξελίχτηκε σε μια έντονη διαμάχη και σε καυγάδες μικρής ή μεγάλης έντασης.

Μόνο που η μυστηριώδης εξαφάνιση της Τζένιφερ Φάρμπερ τον περασμένο Μάιο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τον πρωταθλητή του θαλάσσιου σκι, ο οποίος μέχρι την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του επέμεινε στην αθωότητά του.

Οι Αρχές, όμως, ήταν πεπεισμένες ότι ήταν ο κύριος ύποπτος της εξαφάνισης-δολοφονίας της συζύγου του, γι' αυτό και ήταν έτοιμες να τον στείλουν πάλι στη φυλακή.
Μόνο που ο Φώτης Ντούλος είχε αποφασίσει να μην ξαναφορέσει τη φόρμα του κατάδικου, ακόμη και αν χρειαζόταν να προχωρήσει σε μια κίνηση που θα του κόστιζε την ίδια του τη ζωή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης