Πρίγκιπας Άντριου: Η κρυφή συνάντηση στο παλάτι με τη γυναίκα που φέρεται να συντόνιζε το «χαρέμι» του Έπσταϊν

Πρίγκιπας Άντριου: Η κρυφή συνάντηση στο παλάτι με τη γυναίκα που φέρεται να συντόνιζε το «χαρέμι» του Έπσταϊν

Στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε βρεθεί η «κυρία» που προωθούσε τις «σεξουαλικές σκλάβες» του παιδόφιλου Τζέφρι Επσταϊν στον πρίγκιπα Αντριου και σε άλλους

andrew110
Κάτω από τη... μύτη της Βασίλισσας Ελισάβετ φέρεται να συντόνιζε τις ερωτοδουλειές του ο πρίγκιπας Άντριου, όπως αποκαλύπτει ο βρετανικός τύπος. Ο «παρίας» της βασιλικής οικογένειας, είχε μυστική συνάντηση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ με την «μαντάμ» που συντόνιζε το «χαρέμι» του Αμερικανού παιδόφιλου φίλου του, Τζέφρι Έπσταιν, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Τhe Sun».

Ο άτακτος ερωτικά πρίγκιπας είχε συναντηθεί με την Γκισλέιν Μάξγουελ στα βρετανικά Ανάκτορα. H συνάντησή τους είχε πραγματοποιηθεί δύο εβδομάδες αφότου ο πρώην φίλος της, Τζέφρι Έπσταϊν, τέθηκε υπό κράτηση από τις αμερικανικές αρχές. Η συνάντηση Άντριου και Μάξγουελ έγινε στις 6 Ιουνίου. «Η επιλογή του τόπου συνάντησης, δηλαδή στην "καρδιά" της μοναρχίας, εγείρει νέα ερωτήματα για την κρίση του Δούκα του Γιορκ και προκαλεί μεγαλύτερη αμηχανία στη βασίλισσα», όπως υποστηρίζει το επίμαχο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με πηγή που δεν κατονομάζεται: «Η αλαζονεία του Άντριου είναι εκπληκτική. Η πρόσκληση μιας γυναίκας που κατηγορείται για τόσο σοβαρές πράξεις στην "καρδιά" της Βασιλικής Οικογένειας απλώς είναι ντροπιαστική».

Δύο ημέρες μετά τη συνάντησή τους στο βρετανικά ανάκτορα, η 57χρονη Μάξγουελ εθεάθη σε ελβετικό ξενοδοχείο, όπου η βραδιά κοστίζει χίλιες λίρες. Σύμφωνα με την πρώην μασέρ του Έπσταιν, η ίδια προσελήφθη από την Μάξγουελ και εν συνέχεια έπεσε θύμα βιασμού από τον Έπσταιν. Η 57χρονη Μάξγουελ κατηγορείται ότι ήταν αυτή που είχε προωθήσει την «σεξουαλική σκλάβα» Βιρτζίνια Ρόμπερτς στον πρίγκιπα Άντριου.

gkislein
Ο Δούκας του Γιορκ με την Γκισλέιν σε κοινή τους εμφάνιση το 2000


Κλείσιμο
Από την πλευρά του, το FBI θέλει να αποσπάσει πληροφορίες από την Μάξγουελ για τις σχέσεις της με τον Έπσταϊν. Ωστόσο, η ίδια έχει εξαφανιστεί από τον Αύγουστο - πέντε μέρες μετά το θάνατο του φίλου της Έπσταϊν.

Η πηγή που δεν κατονομάζεται αποκάλυψε επίσης ότι: «Ο Δούκας και η Γκισλέιν συναντήθηκαν στο Παλάτι. Έφερε τέσσερις άλλους ανθρώπους μαζί της. Όλοι ήταν σωστά ντυμένοι και έδειχναν επίσημοι, πολύ σοβαροί και επιχειρηματίες. Έμειναν για περίπου δύο ώρες».

«Κοιτάζοντας πίσω τώρα φαίνεται πολύ πιθανό ότι θα συζήτησαν για τα παραπτώματα του Έπσταϊν και τι σχεδίαζαν να κάνουν γι 'αυτό», προσθέτει.

Από την πλευρά της , η πρώην μασέζ του Έπσταϊν είχε δηλώσει ότι η Μάξγουελ μάζευε κορίτσια από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, τα έκανε μοντέλα και εν συνεχεία τα προωθούσε ως «σεξουαλικές σκλάβες» στον πρίγκιπα Άντριου και σε άλλους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης