«Κρύβεται» το παλάτι μετά το σκάνδαλο με τον Πρίγκιπα Άντριου: Κλειστό γάμο θα κάνει η κόρη του

«Κρύβεται» το παλάτι μετά το σκάνδαλο με τον Πρίγκιπα Άντριου: Κλειστό γάμο θα κάνει η κόρη του

Σε κλειστό γάμο προσανατολίζεται η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για τον άτακτο ερωτικά πρίγκιπα Άντριου - Η γαμήλια τελετή δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και δεν θα γίνει η καθιερωμένη πομπή μεταφοράς της νύφης

andy-bea
Τα γαμήλια σχέδια της πριγκίπισσας Βεατρίκης φέρεται να ανατρέπει η υπόθεση που συγκλονίζει το βρετανικό στέμμα, με τον πατέρα της πρίγκιπα Άντριου να ντροπιάζει την οικογένειά του, καθώς έρχονται στο φως απανωτές αποκαλύψεις που τον εμπλέκουν στο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον παιδόφιλο εκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν.

Οι συνεχείς αποκαλύψεις για τις ερωτοδουλειές του πρίγκιπα Άντριου έχουν φέρει σε δεινή θέση όχι μόνο τις δύο κόρες του, Βεατρίκη και Ευγενία, αλλά και τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία φέρεται να τον έδιωξε κακήν κακώς από το Παλάτι, σε μία προσπάθειά να ηρεμήσουν τα πνεύματα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Δεν έχει διαταραχθεί μόνο η σχέση μητέρας-γιου αλλά και η σχέση πατέρα-κόρης, όπως αναφέρουν σήμερα πολλά βρετανικά δημοσιεύματα. Η εφημερίδα «Daily Mail» σχολιάζει πως η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ πριγκίπισσα Βεατρίκη κάνει αλλαγές στα σχέδια του γάμου της, βάζοντας στο... περιθώριο τον πατέρα της.

Πριν από τρεις μήνες, η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, ανακοίνωνε τον αρραβώνα της με τον Ιταλό μεγιστάνα Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι. Ο Μίδας αρραβωνιαστικός της φαίνεται να μην είναι ευτυχής με τον διασυρμό του πεθερού του. Επιπλέον, η παρουσία του πατέρα της Βεατρίκης στον γάμο, θα μονοπωλήσει τα φώτα της δημοσιότητας με αρνητικό τρόπο. Τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα εάν επιλέξει έναν κλειστό γάμο. Αλλά και η άλλη του κόρη, πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία είναι ένα χρόνο παντρεμένη, προσπαθεί να αντιμετωπίσει με αξιοπρέπεια το σκάνδαλο.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη προσανατολίζεται τώρα σ' έναν πιο κλειστό γάμο παραβλέποντας ακόμη και την καθιερωμένη πομπή μεταφοράς της νύφης με άμαξα προς την εκκλησία. Επιπλέον, θεωρεί ότι θα είναι καλύτερο να μην μεταδοθεί η γαμήλια τελετή από την τηλεόραση.

Ο γάμος πιθανότατα να γίνει την νέα χρονιά στον παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίσνδορ. «Η 31χρονη πριγκίπισσα και ο πάμπλουτος αγαπημένος της, Εντοάρντο Μαντέλο Μάζι επιθυμούν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου με μία χαμηλού προφίλ τελετή προκειμένου να αποφευχθούν τα σχόλια», όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα της «Daily Mail» επικαλούμενο επιστήθιο φίλο της οικογένειας.

Κλείσιμο
Με λίγα λόγια, ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης δεν θα έχει καμία σχέση με τον γάμο της αδερφής της, πριγκίπισσας Ευγενίας, που τελέστηκε πριν από ένα χρόνο στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και μεταδόθηκε ζωντανά από το δίκτυο «ITV». «Θα είναι πιο χαμηλού προφίλ. Το ζευγάρι θα ήθελε ο γάμος τους να τραβήξει λιγότερη προσοχή», λέει ο φίλος του ζευγαριού.

Από την πλευρά της, η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι τόσο απογοητευμένη και κατά κάποιο τρόπο αισθάνεται προδομένη από τον πρίγκιπα Άντριου, αναφέρει από την πλευρά της η εφημερίδα «Sun». Αν και ο ίδιος ο δούκας του Γιορκ και δευτερότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, αρνείται τις κατηγορίες ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με 17χρονη, νέα στοιχεία σε βάρος της διαταραγμένης ζωής του βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας επιβαρύνοντας τη θέση του και να αναγκάζοντας την ίδια του τη μητέρα να τον διώξει από το παλάτι, προκειμένου να σώσει την βασιλική οικογένεια από τον απόλυτο διασυρμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης