Κομισιόν: Πράσινο φως σε δύο από τους τρεις εναπομείναντες υποψηφίους Επιτρόπους

Κομισιόν: Πράσινο φως σε δύο από τους τρεις εναπομείναντες υποψηφίους Επιτρόπους

Μετεξεταστέος έμεινε ο Όλιβερ Βάρελι από την Ουγγαρία ο οποίος θα κληθεί να δώσει γραπτές απαντήσεις στα ερωτήματα των μελών των αρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών

komision
Δύο νίκες στις τρεις για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, καθώς οι αρμόδιες επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποφάσισαν να εγκρίνουν τους δυο από τους τρεις εναπομείναντες υποψηφίους Επιτρόπους.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή Μεταφορών του ΕΚ έδωσε το πράσινο φως στην κυρία Αντίνα Βαελάν από τη Ρουμανία η οποία αναμένεται να διαχειριστεί το χαρτοφυλάκιο των «Μεταφορών» στην Κομισιόν φον ντερ Λάιεν.

Θετικό αποτέλεσμα είχε και η ακρόαση του προτεινόμενου Επιτρόπου από τη Γαλλία Τιερί Μπρετόν καθώς κατάφερε να λάβει τις απαραίτητες ψήφους από τους συντονιστές στις επιτροπές Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών και Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας.

Αντίθετα μετεξεταστέος έμεινε ο Όλιβερ Βάρελι από την Ουγγαρία ο οποίος θα κληθεί να δώσει γραπτές απαντήσεις στα ερωτήματα των μελών των αρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών του ΕΚ, μέχρι τη Δευτέρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης