Βρετανία: Οδηγός ταξί έπεσε με 110χλμ./ώρα σε αυτοκίνητα «λόγω κούρασης»

Βρετανία: Οδηγός ταξί έπεσε με 110χλμ./ώρα σε αυτοκίνητα «λόγω κούρασης»

Αυτό υποστήριξε ο 38χρονος ταξιτζής στο δικαστήριο που τον καταδίκασε σε φυλάκιση 12 εβδομάδων με αναστολή

taxui_1
Τη στιγμή της σύγκρουσής ταξί με πέντε οχήματα ενώ κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο του Νιουκάστλ κατέγραψε κάμερα στο εσωτερικό του οχήματος.

Ο οδηγός του ταξί, o 38χρονος Ντανιέλ Μπεράκι, υποστήριξε στο δικαστήριο το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 12 εβδομάδων με αναστολή, ότι τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι επειδή είχε ξεκουραστεί ελάχιστα ανάμεσα στις βάρδιές του.

Video: Moment tired taxi driver crashes into queue of rush-hour traffic


Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, καθώς το ταξί είχε αναπτύξει ταχύτητα περίπου 110χλμ./ώρα, ούτε ο οδηγός του ταξί, ούτε οι επιβάτες που μετέφερε, ούτε και οι οδηγοί των άλλων οχημάτων δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Κλείσιμο
Στο δικαστήριο κατέθεσε και η οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου πάνω στο οποίο έπεσε το ταξί με οδηγό τον 38χρονο τον περασμένο Ιούλιο. Όπως είπε στους δικαστές είδε το ταξί να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος της αλλά δεν μπόρεσε να μετακινήσει το δικό της αυτοκίνητο για να αποφύγει τη σύγκρουση.

Ανακοινώνοντας την απόφασή του ο δικαστής εξήγησε στον Μπεράκι ότι «σου επιβάλλεται ποινή με αναστολή λόγω της μεταμέλειας που επέδειξες και του πρότερου έντιμου βίου» προσθέτοντας ότι ο 38χρονος ταξιτζής θα πρέπει να κάνει 100 ώρες κοινωνική εργασία ενώ θα μείνει 18 μήνες εκτός δρόμων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης