Ντιμπέιτ Δημοκρατικών: Τα... δόντια του Τζο Μπάιντεν στο επίκεντρο

Ντιμπέιτ Δημοκρατικών: Τα... δόντια του Τζο Μπάιντεν στο επίκεντρο

«Γιατί ανοιγόκλεινε χθες το στόμα του σαν να μασούσε τσίχλα», διερωτώνται όσοι παρακολούθησαν το ντιμπέιτ των υποψηφίων για το χρίσμα των Δημοκρατικών

joe-biden-ena
Τα δόντια τους έδειξαν χθες σ' ένα θυελλώδες debate οι δέκα υποψήφιοι για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ωστόσο, ο φακός εστίασε στην οδοντοστοιχία του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

«Tι έχουν τα δόντια του Τζο Μπάιντεν; Γιατί ανοιγόκλεινε χθες το στόμα του σαν να μασούσε τσίχλα;», διερωτώνται όσοι είδαν το επίμαχο βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Dental Malfunction? Joe Biden’s Teeth Appeared to Almost Fall Out of His Mouth During Debate




Κλείσιμο
Το φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών μαζί με άλλους εννέα υποψηφίους αλλά και την παρουσία εκατοντάδων υποστηρικτών του Δημοκρατικού Κόμματος στο ακροατήριο, συμμετείχαν χθες σε debate που διεξήχθη σε Πανεπιστήμιο του Τέξας και μετέδωσε το δίκτυο ABC.

Ο Τζο Μπάιντεν αποφάσισε να επιτεθεί κατά των δύο υπολοίπων διεκδικητών του προεδρικού χρίσματος που απειλούν το ποσοστό του.
Πρόκειται για τους Γερουσιαστές Ελίζαμπεθ Γουόρεν και Μπέρνι Σάντερς με το επίκεντρο της επίθεσης του Μπάιντεν να εστιάζεται στο μεγάλο ζήτημα για την αμερικανική κοινή γνώμη, αναφορικά με την πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας.

«Νομίζω ότι πρέπει να έχουμε μία συζήτηση για τις υπηρεσίες υγείας. Γνωρίζω πως η γερουσιαστής λέει πως είναι με τον Μπέρνι. Λοιπόν εγώ είμαι με τον Μπαράκ. Νομίζω ότι το πρόγραμμα πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας - γνωστό ως Obamacare - δούλεψε», είπε ο Μπάιντεν, τονίζοντας τα καθήκοντα του αντιπροέδρου που άσκησε υπό τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Από την πλευρά της, η Καμάλα Χάρις εξαπέλυσε πυρά κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Η Χάρις, Γερουσιαστής των Δημοκρατικών από την Καλιφόρνια, είπε απευθυνόμενη προς το ακροατήριο πως είχε προγραμματίσει να διαθέσει τον χρόνο της, μιλώντας για τα σχέδια της να επιλύσει προβλήματα που σας κρατούν ξύπνιους το βράδυ

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση του CNN, το ποσοστό του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μειώθηκε κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες τις τελευταίες τρεις εβδομάδες από 29% στο 24%. Aκολουθούν η Ελίζαμπεθ Γουόρεν με 18% , ο Μπέρνι Σάντερς με 17% , η Χάρις με 8%, ο δήμαρχος του Σάουθ Μπεντ, Πιτ Μπάτιγκιγκ με ποσοστό 6% και το πρώην μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων Μπέτο Ο’ Ρουρκ με 5%.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι φέρονται να συγκεντρώνουν ποσοστά στο 2% ή και μικρότερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης