«Ευγενικός» ληστής εισέβαλε στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ

«Ευγενικός» ληστής εισέβαλε στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ

Ο 26χρονος συνελήφθη μέσα στο σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας στο Rhode Island... χωρίς παπούτσια - «Έχω μάθει να τα βγάζω όταν μπαίνω σε ξένο σπίτι», είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

000_1JS522
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν περιλαμβάνεται στη λίστα των πιο αποτυχημένων ληστών στην ιστορία, όμως σίγουρα, το όνομά του θα ενταχθεί στη λίστα των πιο... ευγενικών! Ένας άντρας εισέβαλε στο σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ, στο Rhode Island και παρ' ότι δεν πρόλαβε να αρπάξει τίποτα, καθώς το... γράπωσε η αστυνομία, έγραψε ιστορία.

Ο 26χρονος Richard Joseph McEwan συνελήφθη μέσα στο σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας, την ώρα που αναζητούσε τα πολύτιμα αντικείμενα. Ο νεαρός ληστής επέλεξε έναν... ακριβό στόχο, προσδοκώντας ότι θα βγάλει καλή λεία. Όμως έκανε δύο μεγάλα λάθη. Πρώτον, δεν υπολόγισε το σύστημα ασφαλείας, το οποίο είναι εξαιρετικά αναβαθμισμένο ακριβώς για να αντιμετωπίζονται άμεσα οι κίνδυνοι που διατρέχει η Τέιλορ Σουίφτ, λόγω και των φανατικών της θαυμαστών.

Το δεύτερο ήταν το σφάλμα που -τελικά- θα του προσδώσει τη φήμη του. Ο 26χρονος βρέθηκε μέσα στο σπίτι... χωρίς παπούτσια. Με άλλα λόγια, ούτε να διαφύγει εύκολα μπορούσε, αλλά ακόμα και αν το κατάφερνε, η εξέταση των παπουτσιών του από τις ειδικές υπηρεσίες, θα τον πρόδιδε σε... δευτερόλεπτα.

Γιατί όμως δεν φορούσε παπούτσια; Το ίδιο αναρωτήθηκαν και οι αστυνομικοί. Επόμενο ήταν λοιπόν, να τον ρωτήσουν. Η απάντηση που πήραν ήταν... άνευ προηγουμένου. «Έτσι έχω μάθει. Όταν μπαίνω σε ένα ξένο σπίτι, να βγάζω τα παπούτσια μου. Ήθελα να ήμουν ευγενικός», είπε ο νεαρός δράστης στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον κοιτούσαν με... θαυμασμό!

Ο εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης της περιοχής δήλωσε ότι έχουν επέμβει σε ικανό αριθμό υποθέσεων στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ, αλλά... κάτι ανάλογο δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ.

teylor_home
Το... σπιτάκι της διάσημης τραγουδίστριας στο Rhode Island
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης