Η πιο viral στιγμή στα βραβεία VMA: Μπέρδεψε ο Τραβόλτα την Τέιλορ Σουίφτ με μια... drag queen;

Η πιο viral στιγμή στα βραβεία VMA: Μπέρδεψε ο Τραβόλτα την Τέιλορ Σουίφτ με μια... drag queen;

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, ο 65χρονος δείχνει να προσφέρει στιγμιαία το βραβείο στην Τζέιντ Τζολί, την ώρα που η πραγματική νικήτρια είναι μακριά

jade
Όπως πάντα, τα βραβεία MTV Video Music Awards ήταν γεμάτα αξιομνημόνευτες σκηνές και εκκεντρικές εμφανίσεις.

Το περιστατικό όμως που διεκδικεί το βραβείο της... πιο viral στιγμής της βραδιάς έχει ως πρωταγωνιστή τον Τζον Τραβόλτα, και μια παράξενη χειρονομία που συζητιέται εκτενώς τις τελευταίες ώρες.



Παρουσιάζοντας το βραβείο για το Βίντεο κλιπ της Χρονιάς, ο 65χρονος πρωταγωνιστής του Pulp Fiction φαίνεται να απλώνει στιγμιαία το αγαλματάκι Moon Man προς τη μεριά μιας drag queen που είχε ανέβει στη σκηνή πριν από τη νικήτρια, την Τέιλορ Σουίφτ, και η οποία μοιάζει αρκετά φυσιογνωμικά με την ποπ τραγουδίστρια.

Συνειδητοποιώντας σχεδόν αμέσως το λάθος του, ο Τραβόλτα «μάζεψε» το βραβείο που είχε τείνει προς την μεριά της Τζέιντ Τζολί, η οποία έγινε διάσημη μέσα από το ριάλιτι Ru Paul Drag Race, και τη χαιρέτισε εγκάρδια.

Κλείσιμο
Τελικά, το βραβείο παραδόθηκε στην αληθινή δικαιούχο και... ούτε γάτα ούτε ζημιά. Εκτός βέβαια αν θεωρήσει κανείς τη ζημιά την καζούρα που δέχεται τις τελευταίες ώρες ο ηθοποιός σε πλατφόρμες social media και ξένα ΜΜΕ.

Πάντως, σύμφωνα με το E! News, το στιγμιαίο σφάλμα του Τραβόλτα δεν ήταν και τόσο παράξενο, αφού η Τζέιντ Τζολί συμπεριλαμβάνει στα σόου της μιμήσεις της Τέιλορ Σουίφτ, και σίγουρα έχει εμπνευστεί από την εμφάνισή της.

Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα της online καζούρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης