Βασίλισσα Ελισάβετ για Τραμπ: Κατέστρεψε το γκαζόν μου!

Βασίλισσα Ελισάβετ για Τραμπ: Κατέστρεψε το γκαζόν μου!

Η Βασίλισσα «παραπονέθηκε», με αστεία διάθεση, για τη ζημιά που προκάλεσαν τα ελικόπτερα του Ντόναλντ Τραμπ στο γκαζόν του παλατιού του Μπάκιγχαμ, όταν είχε συναντηθεί μαζί της, τον Ιούνιο

trump_queen
Διάθεση για... πλάκα είχε η Βασίλισσα Ελισάβετ, κατά τη συνάντηση της με τον Αυστραλό Πρωθυπουργό, Σκοτ Μόρισον, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο των εορτασμών για την 75η επέτειο από την απόβαση στη Νορμανδία.

Συγκκριμένα, η Βασίλισσα «παραπονέθηκε» για τη ζημιά που προκάλεσαν τα ελικόπτερα του Ντόναλντ Τραμπ στο γκαζόν του παλατιού του Μπάκιγχαμ, όταν κι εκείνος είχε συναντηθεί μαζί της, τον Ιούνιο. «Έλα να δεις το γκαζόν μου... έχει καταστραφεί!» φέρεται να είπε, αστευόμενη, η Βασίλισσα στον Μόρισον, σύμφωνα με τους Sunday Times.


Κατά την επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Τραμπ χρησιμοποιούσε τα ελικόπτερά του για επισκεφτεί τη Βασίλισσα και αυτά προσγειώνονταν κι απογειώνονταν από την αυλή του παλατιού, αφήνοντας βαθιά σημάδια στο γκαζόν.

Donald Trump UK visit: Marine One touches down at Buckingham Palace
Κλείσιμο


Μάλιστα, το γκαζόν θεωρείται σήμα κατατεθέν των βρετανικών κήπων, έχει μακρά παράδοση και η Ελισάβετ δείχνει πως είναι φανατική υπέρμαχος αυτής της παράδοσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης