Βρετανία: Κανένα παζάρι με το Ιράν για την ανταλλαγή δεξαμενοπλοίων
Δεν πρόκειται να ανταλλάξουμε ένα πλοίο που συνελήφθη νόμιμα με ένα πλοίο που συνελήφθη παρανόμως, λένε οι Βρετανοί στην Τεχεράνη
Η Βρετανία απέκλεισε την περίπτωση ανταλλαγής του ιρανικού τάνκερ που έχει συλληφθεί στο Γιβραλτάρ με το βρετανικής σημαίας δεξαμενόπλοιοπου συνέλαβαν ιρανικές δυνάμεις στον Κόλπο.
«Δεν θα κάνουμε παζάρια: εάν πρόσωπα ή κράτη έχουν προχωρήσει σε σύλληψη βρετανικής-σημαίας (σκάφους), τότε πρέπει να τηρηθεί το κράτος δικαίου και οι κανόνες του διεθνούς δικαίου», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Ντομινίκ Ράαμπ, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Μπανγκόκ.
«Δεν πρόκειται να ανταλλάξουμε ένα πλοίο που συνελήφθη νόμιμα με ένα πλοίο που συνελήφθη παρανόμως: δεν είναι αυτός τρόπος για να γίνει αποδεκτό το Ιράν», δήλωσε. «Άρα, φοβάμαι πως τέτοιου είδους ανταλλαγή ή παζάρι ή συσχετισμός δεν είναι στο τραπέζι».
Η ένταση μεταξύ του Ιράν και της Βρετανίας κλιμακώθηκε από τότε που ιρανικές δυνάμεις συνέλαβαν ένα βρετανικής σημαίας δεξαμενόπλοιο τον προηγούμενο μήνα. Αυτό συνέβη αφού βρετανικές δυνάμεις συνέλαβαν ιρανικό πετρελαιοφόρο κοντά στο Γιβραλτάρ, με την κατηγορία ότι παραβιάστηκαν οι κυρώσεις για τη Συρία.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.