Νάνσι Πελόζι κατά Facebook: Δεν «κατεβάζουν» βίντεο που την εμφανίζει σαν... μεθυσμένη!

Νάνσι Πελόζι κατά Facebook: Δεν «κατεβάζουν» βίντεο που την εμφανίζει σαν... μεθυσμένη!

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων αφήνει αιχμές ακόμα και για συνειδητή βοήθεια από το Facebook προς τη Ρωσία, προκειμένου να επηρεάσει το αποτέλεσμα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών το 2016

nancy_pelosi1
Επίθεση στο Facebook εξαπέλυσε η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι. Και αυτό, καθώς η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αρνήθηκε να «κατεβάσει»-αποσύρει ένα βίντεο, το οποίο ελέγχεται για την ακρίβειά του και επιχειρεί να την εμφανίσει ως μεθυσμένη ή άρρωστη.

Is Nancy Pelosi drunk?


Επανερχόμενη στη γνωστή υπόθεση της εμπλοκής των Ρώσων στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016, η Πελόζι δήλωση σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Καλιφόρνια: «Όλον αυτόν τον καιρό, λέγαμε από την αρχή, καημένο Facebook, σε εκμεταλλεύθηκαν οι Ρώσοι παρά τη θέλησή σου... Εγώ πιστεύω ότι όλα έγιναν συνειδητά, γιατί τώρα επιτρέπουν κάτι που γνωρίζουν ότι είναι ψευδές. Νομίζω ότι είναι λάθος, μπορώ να το καταλάβω. Αλλά το Facebook κοροϊδεύει τον κόσμο».

Και, προχωρώντας έτι περαιτέρω, συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι απέδειξαν -με το να μην αποσύρουν κάτι που γνωρίζουν ότι είναι ψεύτικο- ότι πρόθυμα επέτρεψαν τη ρωσική ανάμειξη στις εκλογές μας».

Το βίντεο, που διακινείται στα social media από υποστηρικτές του Ρεπουμπλικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, έχει υποστεί επεξεργασία, προκειμένου να δίνει την εντύπωση ότι η Πελόζι είναι... τύφλα στο μεθύσι και δεν μπορεί καλά-καλά να μιλήσει.

Ακόμα και ο δικηγόρος του Τραμπ, πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, δεν δίστασε να προωθήσει το «fake» βίντεο μέσα από το Twitter, ειρωνευόμενος την Πελόζι -μόνο και μόνο για να αποσύρει την επίμαχή ανάρτησή του σχεδόν αμέσως μετά.

Αλλά και ο ίδιος ο Τραμπ δεν δίστασε να μοιραστεί μέσω Twitter ένα άλλο, «πειραγμένο» βίντεο της Πελόζι, στο οποίο η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων εμφανιζόταν σχεδόν να τραυλίζει στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.


IS NANCY PELOSI DRUNK?
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης