Ταϊλάνδη: H νέα σύζυγος του «βασιλιά με το μπουστάκι» ποζάρει με 20 στολές και... σουρεάλ photoshop!

Ταϊλάνδη: H νέα σύζυγος του «βασιλιά με το μπουστάκι» ποζάρει με 20 στολές και... σουρεάλ photoshop!

Το στρατιωτικό θέμα της φωτογράφησης προκαλεί εντύπωση, μιας και η 40χρονη ήταν αεροσυνοδός προτού ο αγαπημένος της την «μεταθέσει» στην προσωπική του φρουρά

suthida-ekso
Μια σειρά από παράξενες φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι της Ταϊλάνδης, με αφορμή τον πρόσφατο γάμου του βασιλιά Μάχα Βατζιραλονγκόρν (γνωστού και ως «βασιλιά με το μπουστάκι» λόγω των εκκεντρικών στυλιστικών επιλογών του στο παρελθόν) με την πρώην επικεφαλής της φρουράς του, Σουτίντα.

Η 40χρονη Σουτίντα, από την Μπανγκόκ, παντρεύτηκε τον 66χρονο βασιλιά την 1η Μαΐου, τρεις ημέρες πριν την επίσημη στέψη του, που κράτησε αρκετές ημέρες. Η νέα βασιλική σύζυγος της Ταϊλάνδης, διατηρούσε κρυφή σχέση με τον μονάρχη εδώ και πολλά χρόνια, από τον καιρό που ήταν πρίγκιπας. Η Σουτίντα, που εργαζόταν ως αεροσυνοδός στο παρελθόν, πήρε προαγωγή ως επικεφαλής της προσωπικής φρουράς του συντρόφου της όταν αυτός διαδέχθηκε τον πατέρα του στον θρόνο το 2016.

Για να τιμήσει την πρόσφατη ένωση της Σουτίντα με τον βασιλιά, το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες η 40χρονη ποζάρει με διάφορες στολές, «φορτωμένη» με μετάλλια. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το... άγριο photoshop σε μερικές από τις εικόνες, αφού είναι εμφανές ότι κάποιες λεπτομέρειες (όπως το φόντο και διάφορα αλλόκοτα καπέλα) είναι τελείως ψεύτικες.

Παρά το «στρατιωτικό» θέμα της φωτογράφισης και το γεγονός ότι πολλές στολές φέρουν ταμπελάκι με το όνομα της Σουτίντα, η 40χρονη δεν έχει υπηρετήσει ποτέ στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Ως επικεφαλής της φρουράς του Βατζιραλονγκόρν, φέρει τον τίτλο της Στρατηγού, που της αποδόθηκε τιμητικά.

Πάρτε μια γεύση από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι της Ταϊλάνδης:


suthida-8
suthida-9
suthida-10
suthida-11
Κλείσιμο
suthida-5
suthida-6

suthida-1
suthida-2
suthida-3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης