Μπριζίτ Μακρόν : Το «φάντασμα» των Ηλυσίων

Μπριζίτ Μακρόν : Το «φάντασμα» των Ηλυσίων

Βιβλίο περιγράφει το πώς η Μπριζίτ άφησε τον «βαρετό σύζυγό της» για μία συναρπαστική ζωή μ΄έναν μικρότερό της - Οι σπόντες για τη νέα της ζωή στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όπου μοιάζει παραμελημένη...

000_1CK44F
«Η Μπριζίτ άφησε τον καλό αλλά βαρετό σύζυγό της για τα «μάτια» του έφηβου Εμανουέλ Μακρόν. Ήταν το πιο σκανδαλώδες πράγμα που έχει κάνει ποτέ στη ζωή της. Όταν όμως βρέθηκε στο Ελιζέ, ανέλαβε το ρόλο της «γλάστρας», κάτι που η ίδια απευχόταν.

Το νέο βιβλίο που κυκλοφορεί στη Γαλλία ρίχνει... σπόντες ότι η 66χρονη «Πρώτη Κυρία» είναι παραμελημένη από τον σύζυγό της.

Το βιβλίο, υπό τον τίτλο «Il Venait d'Avoir 17» που φέρει την υπογραφή της Γαλλίδας δημοσιογράφου Σιλβί Μπομέλ, σκιαγραφεί τη Μπριζίτ ως μία σύζυγο που είναι «άχρηστη».

Σύμφωνα με το βιβλίο, η Μπριζίτ άφησε ένα βαρετό γάμο με την ελπίδα να έχει συναρπαστική ζωή μ΄έναν νεαρότερο άνδρα αλλά η πραγματικότητα της ζωής της είναι τώρα πολύ διαφορετική.Όταν ο Εμανουέλ Μακρόν μπήκε στη ζωή της Μπριζίτ, ήταν παντρεμένη με τον Αντρέ Οζιέρ, έναν τραπεζίτη, επί σχεδόν δύο δεκαετίες.

«Ευγενικός, έξυπνος, αλλά βαρετός»

Στο βιβλίο ο πρώτος της σύζυγος παρουσιάζεται ως έξυπνος και ευγενικός, αλλά βαρετός.

Δύο μόλις χρόνια μεγαλύτερος από την Μπριζίτ, που ήταν μόλις 21 ετών όταν παντρεύτηκαν, ο πρώτος της άνδρας περιγράφεται ως όμορφος, «ψηλός και αδύνατος, με ωραία χαρακτηριστικά».

Ωστόσο, ένας φίλος λέει πως «δεν είχε καθόλου χιούμορ» και ένας άλλος είπε στην συγγραφέα «Στα πάρτι μόλις και μετά βίας μιλούσε».

Παρά τις φήμες ότι είναι αυτή που κινεί τα νήματα στο Ελιζέ, στην πραγματικότητα ελέγχεται από την ομάδα επικοινωνίας του Γάλλου προέδρου., ισχυρίζεται η Γαλλίδα συγγραφέας .

Η Μπομέλ έκανε την έρευνά της συλλέγοντας στοιχεία από ανθρώπους που γνωρίζουν την Μπριζίτ, όπως η ίδια ισχυρίζεται.
Κλείσιμο
«Από τότε που έκανε ανακαίνιση στο Ελιζέ επιβαρύνοντας το γαλλικό Δημόσιο, η Μπριζίτ έχει γίνει «φάντασμα» στο Μέγαρο των Ηλυσίων», γράφει μεταξύ άλλων, η Γαλλίδα συγγραφέας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης