Σκάνδαλο στη Δανία: Δέκα υψηλόβαθμα στελέχη τράπεζας κατηγορούνται για «ξέπλυμα» 200 δισ. ευρώ!
Απαγγέλθηκαν κατηγορίες γιατί υπάρχουν υποψίες για εμπλοκή τους σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα με ξέπλυμα χρήματος στον κόσμο
Οι εισαγγελικές αρχές της Δανίαςαπήγγειλαν κατηγορίες σε βάρος 10 πρώην υψηλόβαθμων στελεχών της Danske Bank καθώς υπάρχουν υποψίες για εμπλοκή τους σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα με ξέπλυμα χρήματος στον κόσμο, όπως ανέφερε σήμερα η εφημερίδα Berlingske, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές.
Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Τόμας Μπόργκεν, που παραιτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, είναι μεταξύ των 10 κατηγορουμένων, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Η Danske Bank τελεί υπό έρευνα αναφορικά με ύποπτες συναλλαγές ύψους 200 δισεκ. ευρώ που μεταβιβάστηκαν μέσω του παραρτήματός της στην Εσθονία από το 2007 έως το 2015.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.