Η «πιο όμορφη υπουργός» της Γερμανίας παντρεύτηκε τον άντρα που της «φέρνει τον καφέ στο κρεβάτι»

Η «πιο όμορφη υπουργός» της Γερμανίας παντρεύτηκε τον άντρα που της «φέρνει τον καφέ στο κρεβάτι»

Χωρίς την παρουσία άλλων μελών της κυβέρνησης, η γοητευτική Γιούλα Κλέκνερ επισημοποίησε τη σχέση της με τον Ραλφ Γκρίσνερ στην Νότιο Αφρική

yioula-kloknoer-ekso
Bέρα στο δεξί έβαλε η πιο όμορφη υπουργός της Γερμανίας, επιλέγοντας τη Νότιο Αφρική για την γαμήλια τελετή.

Η υπουργός Γεωργίας, Διατροφής και Προστασίας του Καταναλωτή Γιούλια Κλέκνερ, ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη των Χριστιανοδημοκρατών, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της παρουσία λίγων και εκλεκτών φίλων, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

bild-germanida-gamos


Ο 49χρονος σύζυγός της Ραλφ Γκρίσνερ έχει εργαστεί στο παρελθόν ως διευθύνων σύμβουλος σε εταιρείες Πληροφορικής. Σήμερα διευθύνει μία εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων «εποχής».

Η Γιούλια όπως και ο σύντροφός της δεν ήθελαν ανοιχτό γάμο. Γι' αυτό και οι Γερμανοί υπουργοί δεν ήταν καλεσμένοι στη γαμήλια τελετή, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα.

Κλείσιμο
yioula-kloknoer-ena


Μιλώντας για τους σχέση τους, η όμορφη υπουργός έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ο Ραλφ είναι εξαιρετικός σύντροφος κι ότι της φτιάχνει κάθε πρωί καφέ και της τον πηγαίνει στο κρεβάτι.

yioula-kloknoer-dyo


Η 46χρονη Γερμανίδα γεννήθηκε σε μια οικογένεια οινοπαραγωγών. Μάλιστα το 1995 ανακηρύχθηκε «βασίλισσα του κρασιού της Γερμανίας».

Προτού ασχοληθεί επαγγελματικά με την πολιτική, εργάστηκε από το 1994 έως το 1998 ως δασκάλα Θρησκευτικών σε δημοτικό σχολείο στο Βιζμπάντεν, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία.

yioula-kloknoer-tria
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης