Έρευνα Νορβηγών: Οι άνδρες που το παίζουν δύσκολοι έχουν περισσότερες επιτυχίες στις γυναίκες

Έρευνα Νορβηγών: Οι άνδρες που το παίζουν δύσκολοι έχουν περισσότερες επιτυχίες στις γυναίκες

Όσο πιο «μαζεμένοι» είναι οι άνδρες όταν έχουν μία γυναίκα απέναντί τους, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν να την κατακτήσουν. Πλέον δεν είναι πολλές οι γυναίκες που ενδιαφέρονται για περιστασιακό σεξ. Το μόνο που μπορεί να κάμψει τις αντιστάσεις του ωραίου φύλου για ένα βράδυ γεμάτο πάθος, είναι η ανδρική γοητεία

sexu
Οι άνδρες που δίνουν την εντύπωση ότι μπορούν να ...ξαπλώσουν στο κρεβάτι με όποια γυναίκα βρεθεί στο δρόμο τους, δεν έχουν επιτυχίες στο ωραίο φύλο, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα νορβηγικής έρευνας.

«Οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι οι γυναίκες προτιμούν τους δύσκολους και συμπεριφέρονται ανάλογα», δηλώνει ο Λάιφ Εντουαρντ Ότεσεν Κένερ, καθηγητής στο Νορβηγικό Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας.

«Οι άνδρες που είναι υπερβολικά πρόθυμοι δεν θεωρούνται τόσο ελκυστικοί από τις γυναίκες», προσθέτει.


Σύμφωνα με τους ερευνητές, το όλο θέμα είναι ένα παιχνίδι τακτικής, για το λόγο αυτό οι πραγματικές προθέσεις των ανδρών μπορεί να διαφέρουν από τα σήματα που στέλνουν στις γυναίκες.

Κλείσιμο
Για παράδειγμα, οι άνδρες που δείχνουν ότι ενδιαφέρονται περισσότερο για σεξ, βγαίνουν χαμένοι από το ερωτικό παιχνίδι.

Αντιθέτως, «οι άνδρες που δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρονται μόνο για σεξ, δίνουν την εντύπωση ότι είναι διατεθειμένοι να γνωρίσουν καλύτερα τη γυναίκα που τους ενδιαφέρει: να τις αφιερώσουν περισσότερο χρόνο επιτρέποντάς της να δει αν είναι καλή επιλογή γι΄αυτές», δηλώνει ο Μάρτι Χάσελτον, ερευνητής που συμμετείχε στην μελέτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης