Πάσχα: Σε ποια ευρωπαϊκά αεροδρόμια αναμένεται χάος

Πάσχα: Σε ποια ευρωπαϊκά αεροδρόμια αναμένεται χάος

Ακυρώσεις πτήσεων και μεγάλες καθυστερήσεις σε αεροδρόμια της Ισπανίας και της Ιταλίας περιμένουν τους ταξιδιώτες του Πάσχα

Οι εργαζόμενοι στην Alitalia απέρριψαν το σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρίας
Με χάος στους αιθέρες την περίοδο του Πάσχα απειλεί το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Independent», οι ταξιδιώτες του Πάσχα που έχουν προγραμματίσει να επισκεφθούν χώρες της ηπειρωτικής Ευρώπης θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ακυρώσεις πτήσεων και μεγάλες καθυστερήσεις σε αεροδρόμια της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Στην Ισπανία, το προσωπικό ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης απειλεί με απεργία αορίστου χρόνου, η οποία ξεκινά την Παρασκευή 12 Απριλίου. Οι εργαζόμενοι ζητούν καλύτερες αμοιβές και εργασιακές συνθήκες.

Στο μεταξύ, τρία ισπανικά συνδικάτα καλούν σε απεργία την Κυριακή του Πάσχα αλλά και στις 24 Απριλίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την ίδια χρονική περίοδο, αναμένεται να πραγματοποιηθούν απεργίες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και μετρό σε όλη τη χώρα.

Και στην Ιταλία, το προσωπικό της Alitalia ετοιμάζεται για 24ωρη απεργία το Σάββατο 3 Απριλίου. Επίσης την ίδια ημέρα, εργαζόμενοι στα δύο κεντρικά αεροδρόμια του Μιλάνου, Λινάτε και Μαλπένσα, δεν θα προσέλθουν στην εργασία τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης