Πού θα κάνει κούρα ο Κιμ Γιονκ Ουν πριν την αυριανή συνάντηση με τον Τραμπ;

Πού θα κάνει κούρα ο Κιμ Γιονκ Ουν πριν την αυριανή συνάντηση με τον Τραμπ;

Διάσημο για το spa και τα έργα τέχνης το πεντάστερο κατάλυμα που επέλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν για τη διαμονή του – Θα διαμείνει στην προεδρική σουίτα 185 τμ στον 22ο όροφο

20766085
Για το spa και τα έργα τέχνης που κοσμούν τους τοίχους του ξενοδοχείου, είναι γνωστό το πεντάστερο κατάλυμα που επέλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατά την παραμονή του στο Βιετνάμ, στο πλαίσιο της δεύτερης συνόδου κορυφής μεταξύ ΗΠΑ και Βορείου Κορέας.

Συνοδευόμενος από την αδερφή του που θεωρείται το «νούμερο δύο του βορειοκορεατικού καθεστώτος», Γιο Γιονγκ, ο ηγέτης της Πιονγιάνγκ επιλέγει να κάνει τις διακοπές αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις του πάντα με στιλ...

Όπως αναφέρει το CNN, το ξενοδοχείο «Μelia Hotel» ισπανικών συμφερόντων θα είναι αυτό που θα φιλοξενήσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν τουλάχιστον για τα επόμενα δύο 24ωρα. Λειτουργεί από το 1999 και βρίσκεται μία «ανάσα» από την πρεσβεία της Βορείου Κορέας .Το πεντάστερο ξενοδοχείο είναι γνωστό για το spa του.

Κατά την διήμερη παραμονή του στο Ανόι, ο Κιμ θα απολαύσει τις ανέσεις της προεδρικής σουίτας 185 τ.μ, στον 22ο όροφο, με εκπληκτική θέα στη λίμνη Hoan Kiem.

Ύστερα από ένα ταξίδι σχεδόν τριών ημερών με το θωρακισμένο τρένο του, θα είναι σίγουρα κουρασμένος. Για να είναι φρέσκος στις συνομιλίες που θα έχει αύριο και μεθαύριο στη συνάντηση κορυφής με τον Ντόναλντ Τραμπ, το πεντάστερο ξενοδοχείο που θα τον φιλοξενεί φαίνεται ...λουκούμι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης