Βίντεο: Ενα πουλί τρύπωσε σε πτήση από Σιγκαπούρη στο Λονδίνο

bird-plane

Κανείς δεν γνωρίζει πώς το πουλί μπήκε στην πτήση SQ322

Αν και χαριτωμένη, κατάφερε να τρομάξει πολλούς επιβάτες. Ο λόγος για μία μάινα που εμφανίστηκε ξαφνικά στην καμπίνα της business class κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού 12 ωρών της Singapore Airlines από τη Σιγκαπούρη στο Λονδίνο.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει το πουλί να στέκεται αγέρωχο στην άκρη του προσκεφαλιού ενός καθίσματος, δύο ώρες πριν το αεροσκάφος προσγειωθεί στη βρετανική πρωτεύουσα.

Bird Found On Board Business Class Of Singapore Airlines


Μια πρώτη απόπειρα από μέλος του πληρώματος να πιάσει το πουλί απέτυχε, ενώ ώθησε ορισμένους επιβάτες να μετάσχουν στην καταδίωξη...

"Τελικά το πουλί πιάστηκε από μέλη του πληρώματος με τη βοήθεια ορισμένων επιβατών και μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Λονδίνο παραδόθηκε στις αερολιμενικές αρχές για να μπει σε καραντίνα", ανακοίνωσε η εταιρία, χωρίς να αναφέρει πώς η μάινα μπήκε στην πτήση SQ322 στις 7 Ιανουαρίου.

Το πουλί δεν είχε καταγραφεί στην πτήση, ούτε φορούσε κάρτα με στοιχεία ταυτότητας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Singapore Airlines, μια θέση στην πτήση από Σιγκαπούρη για Λονδίνο κοστίζει γύρω στα 4.400 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ

Κεντρί

Όντως, τέτοιο πανικό δεν έχω ξαναδεί! Ουρλιαχτά, τραβομαλλιάσματα, τρεχαλητά! Καταπληκτικό ρεπορτάζ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20717448

Βρυξέλλες και Λονδίνο επιχειρούν να αποτρέψουν ένα τραπεζικό χάος σε περίπτωση ενός Brexit χωρίς συμφωνία –Ήδη πολλές βρετανικές τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες προσπαθούν να μεταφέρουν λειτουργίες τους σε άλλες χώρες της ΕΕ