«Καταγράφει» η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, για μονομερή ακύρωση του άρθρου 50, ξεκαθαριζει όμως πως η θέση της δεν άλλαξε και πως το Ηνωμένο Βασίλειο αποχωρεί από την ΕΕ στις 29 Μαρτίου 2019.
Η εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν Μίνα Αντρέεβα είπε πως για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, υπάρχει μια συμφωνία στο τραπέζι, και όπως είπε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, «είναι η μόνη συμφωνία και η καλύτερη» συνεπώς η Επιτροπή δεν προτίθεται να επαναδιαπραγματευτει κάτι.
Ολοκληρώνοντας η εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν είπε πως η Επιτροπή είναι έτοιμη διά παν ενδεχόμενο στο ζήτημα του Brexit και πως δεν πρόκειται να προβεί σε περαιτέρω σχόλια για το θέμα.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.