Τα παιδιά του ήταν άτακτα και ο Τούρκος... τα έδεσε στο φράχτη και τα άφησε

pogjpfdo1

Οι γείτονες τρόμαξαν, βλέποντας τα δυο παιδιά να κάθονται εκεί δεμένα για τουλάχιστον μια ώρα, και ενημέρωσαν σχετικά την αστυνομία

Οι αρχές στην πόλη Οσμανίγιε στη νότια Τουρκία προχώρησαν στη σύλληψη ενός πατέρα που θέλησε να συνετίσει τα άτακτα παιδιά του με τον πλέον ακατάλληλο τρόπο.

Ο 5χρονος Ahmet και η 3χρονη Ragad έκαναν αταξίες και ο πατέρας τους Mahmut E. αποφάσισε να τα τιμωρήσει δένοντάς τα με σχοινί στο φράκτη του στάβλου που υπάρχει έξω από το σπίτι τους.

Οι γείτονες τρόμαξαν, βλέποντας τα δυο παιδιά να κάθονται εκεί δεμένα για τουλάχιστον μια ώρα, και ενημέρωσαν σχετικά την αστυνομία.

pogjpfdo3


Οι αξιωματικοί που έφτασαν στο σημείο απελευθέρωσαν τα παιδιά κόβοντας με μαχαίρι το σχοινί, με το οποίο ήταν δεμένα πάνω στον φράχτη.

Στη συνέχεια τα μετέφεραν σε τοπικό νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους, ενώ ο πατέρας τους συνελήφθη.

Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να δηλώνουν εξοργισμένοι από τη συμπεριφορά του πατέρα. «Δεν υπάρχουν λόγια για τέτοιους ανθρώπους. Αν αφήσετε ελεύθερο αυτό το κάθαρμα τότε δεν έχετε συνείδηση», έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε: «Πιθανόν ο παππούς έδενε κι αυτός τον πατέρα όταν ήταν μικρός».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης